Güdül'de ve Beypazarı'nda Belediye Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Güdül'de ve Beypazarı'nda Belediye Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Güdül\'de ve Beypazarı\'nda Belediye Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Güdül Belediyesi tarafından başlatılan temizlik çalışmaları İnönü mağaralar bölgesinde sürüyor. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, bölgede yapılan kapsamlı temizlik çalışmasına önem verdiklerini belirtti. Aynı zamanda Beypazarı'nda belediye personeline Kent Bilgi Sistemi (KBS) Standartların Belirlenmesi Projesi kapsamında seminer verildi. Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, projenin önemini vurgulayarak, kentin bilgisine ivme kazandıracaklarını ifade etti.

05.08.2023 16:29

Güdül'de belediye tarafından başlatılan temizlik çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yaptığı açıklamada, İnönü mağaralar bölgesinde ekiplerin çevre temizliği yaptığını belirtti.

Bölgede kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldığını aktaran Yalçın, "İnönü mağaralar bölgesi piknik ve mesire yeri çok ilgi görüyor. Burada temizliğe önem vermemiz gerekiyor. Çevremizi temiz tutalım. Ne olur çöpleri sağa sola atmayalım." ifadesini kullandı.

Beypazarı'nda belediye personeline seminer verildi

Beypazarı'ndaki belediye personeline "Kent Bilgi Sistemi (KBS) Standartların Belirlenmesi Projesi Projesi" kapsamında seminer verildi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptığı açıklamada, seminerin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından uygulanan proje kapsamında yapıldığını belirtti.

Kaplan, "Vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak olan projeyle ilgili önümüzdeki günlerde detaylı bir bilgilendirme yapacağız. Konunun üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Kentimizin bilgisini de önemsiyoruz. Bu konuya ivme kazandıracağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güdül'de ve Beypazarı'nda Belediye Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement