Guiyang ile Kuala Lumpur arasındaki tarifeli seferler yeniden başladı - Son Dakika
Güncel

Guiyang ile Kuala Lumpur arasındaki tarifeli seferler yeniden başladı

Guiyang ile Kuala Lumpur arasındaki tarifeli seferler yeniden başladı

Çin'in Guizhou eyaletinin merkezi Guiyang ile Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur arasındaki tarifeli seferler yeniden başladı. Malezya'dan gelen 162 turistle Guiyang Longdongbao Uluslararası Havalimanı'na inen uçak, geçen yıl başlatılan vize muafiyeti politikasının ardından yapılan ilk turistik charter seferi oldu. Havayolu hizmeti haftada bir kez gerçekleştirilecek olup, gelecekte uçuş sıklığı artırılması planlanıyor. Guiyang kentini Bangkok, Phuket, Kuala Lumpur ve Osaka'ya bağlayan dört uluslararası ve bölgesel yolcu uçuşu da yeniden başlatıldı.

13.03.2024 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GUİYANG, 13 Mart (Xinhua) -- Çin'in güneybatısındaki Guizhou eyaletinin merkezi Guiyang ile Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur arasındaki tarifeli seferler yeniden başladı.

Guizhou Sivil Havacılık Endüstrisi Grubu Limited Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre, OD608 sefer sayılı uçak Salı akşamı Malezya'dan gelen 162 turistle Guiyang Longdongbao Uluslararası Havalimanı'na indi. Böylece, geçen yıl iki taraflı vize muafiyeti politikasının hayata geçirilmesinin ardından Malezya'dan Guizhou'ya ilk turistik charter seferi yapılmış oldu.

Şirkete göre, havayolu hizmeti haftada bir kez Salı günleri gerçekleştirilecek olup, uçuş sıklığının gelecekte artırılması planlanıyor.

Bu yıl yeni uluslararası hava rotaları başlatmaya hazırlanan havalimanı, şu ana kadar Guiyang kentini Bangkok, Phuket, Kuala Lumpur ve Osaka'ya bağlayan dört uluslararası ve bölgesel yolcu uçuşunu yeniden başlattı.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Guiyang ile Kuala Lumpur arasındaki tarifeli seferler yeniden başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement