Hasdal-Okmeydanı Bağlantı Yolu'nda kaza: Sürücü hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Hasdal-Okmeydanı Bağlantı Yolu'nda kaza: Sürücü hayatını kaybetti

Hasdal-Okmeydanı Bağlantı Yolu\'nda kaza: Sürücü hayatını kaybetti

Kağıthane Hasdal-Okmeydanı Bağlantı Yolu'nda meydana gelen maddi hasarlı kazaya bakmak için duran sürücüye başka bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle hayatını kaybeden sürücüye çarpan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri kaçan sürücüleri tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

23.04.2023 06:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane, Hasdal- Okmeydanı Bağlantı Yolu'nda maddi hasarlı kazaya yaptığı otomobiline bakmak için sol şeritte duran sürücüye (O.A.), aynı istikamette arkadan gelen başka bir araç, önce kaza yapan otomobile ardından sürücüye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan sürücü hayatını kaybederken çarpan sürücü ise aracıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

Kaza, Hasdal-Okmeydanı Bağlantı Yolu üzerinde saat 02: 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, O.A kontrolündeki 06 M 2132 plakalı otomobil, Hasdal yönünde seyir halindeyken plakası henüz belirlenemeyen bir araçla maddi hasarlı trafik kazası yaptı. Aracına bakmak isteyen sürücü O.A, sol şeritte durarak otomobilinden indi. Bu sırada plakası henüz belirlenemeyen farklı bir araç, önce sol şeritte duran A.O'nun otomobiline ardından da sürücü O.A.'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan O.A. ağır yaralandı. Otomobile ve sürücüsüne çarpan araç sürücüsü, aracıyla birlikte olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobil sürücüsü O.A 'ya ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan otomobil sürücüsü yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazaya karışan diğer araç sürücüleri, araçlarıyla birlikte olay yerinden kaçarken, polis ekiplerinin kamera kayıtlarından kaçan sürücüleri tespit etme çalışmaları sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasdal-Okmeydanı Bağlantı Yolu'nda kaza: Sürücü hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement