Hayırsever İş Adamından Darülaceze'ye Anlamlı Destek - Son Dakika
Güncel

Hayırsever İş Adamından Darülaceze'ye Anlamlı Destek

Hayırsever İş Adamından Darülaceze\'ye Anlamlı Destek

İş adamı Erhan Kamışlı'nın, doğum günü davetine katılan arkadaşlarından hediye almak yerine Darülaceze'ye bağışta bulunmasını istemesi sonucu 118 bin lira toplandı.

07.01.2014 17:25

Hayırsever iş adamı Erhan Kamışlı'nın, doğum günü davetine katılan arkadaşlarından hediye almak yerine Darülaceze'ye bağışta bulunmasını istemesi sonucu 118 bin lira toplandı.

Darülaceze Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, sosyal sorumluluk projelerine önem veren ve hayatının her anında bu tarz projelere destek olan iş adamı Erhan Kamışlı, doğum gününde duyarlı bir davranış örneği sergiledi.

Erhan Kamışlı, 50. doğum günü dolayısıyla eşinin yılbaşı gecesi bir otelde kendisi için organize ettiği davete katılanlardan hediye getirmek yerine Darülaceze'ye bağışta bulunmalarını istedi.

Yaklaşık 80 kişinin katıldığı doğum günü davetinden 118 bin lira bağış toplandı.

İş adamı Erhan Kamışlı'yı makamında ağırlayan Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan, Darülaceze'nin 118 yıldır Kamışlı gibi hayırseverlerin desteğiyle hizmetine devam ettiğini belirterek, bu örnek davranıştan ve başlatmış olduğu bu güzel gelenekten dolayı Kamışlı'ya teşekkür etti.

Bayhan, Kamışlı'ya gösterdiği hassasiyetten ve güzel davranışından dolayı plaket ile Darülaceze Yayınları'ndan çıkan "Sultan Abdülhamid Darülaceze Albümleri"ni hediye etti.

İş adamı Kamışlı da eşine, kendisi için organize ettiği doğum günü davetinde konukların aynı zamanda hayırlı bir iş yapmalarına vesile olduğu için teşekkür etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayırsever İş Adamından Darülaceze'ye Anlamlı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cezminur furat: Allah daha çok versin 1 0 Yanıtla

Advertisement