Hayırseverlerden 20 Engelliye Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Güncel

Hayırseverlerden 20 Engelliye Tekerlekli Sandalye

Hayırseverlerden 20 Engelliye Tekerlekli Sandalye

Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen törende, hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeler engelli...

03.12.2013 12:00

Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen törende, hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeler engellilere dağıtıldı.

Belediye bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan program daha sonra Zübeyde Hanım Bulvarı'nda engelliler tarafından düzenlenen serginin açılışı ve 20 engelliye tekerlekli sandalyenin verilmesiyle devam etti.

Vali Ahmet Pek, burada yaptığı açıklamada, engellilerin toplumda her zaman özel bir yere sahip olduklarını, her zaman her konuda kendilerine öncülük tanımaya çalıştıklarını belirtti.

Hayırsever vatandaşların 20 engelliye tekerlekli sandalye hediye ettiğini belirten Pek, şunları kaydetti:

"Biz isteriz ki bu destekler her zaman devam etsin. Buradaki engelliler derneğinin kömür ve diğer giderlerini de karşılamalarını isteriz. Bu insanlar bizim insanımız dolayısıyla onlara sahip çıkmak da bizim hakkımız. Bugün bizim için gerçekten özel bir gün oldu. Hem engellilerimizle bir araya geldik hem de 20 engellimize tekerlekli sandalye hediye ettik. Biz zaten sürekli olarak engellilerimizle bir araya gelmeye çalışıp sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince engelli kardeşlerimizi de hayatın içinde tutup, onların mutlu olmalarını sağlamaya çalışıyoruz."

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özgür Turhan ise müdürlük olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını belirterek, gerekli her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Program, engelliler haftası dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren engelli sporculara çeşitli hediyelerin verilmesiyle son buldu. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayırseverlerden 20 Engelliye Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement