Hizbullah'tan İsrail'e saldırı - Son Dakika
Güncel

Hizbullah'tan İsrail'e saldırı

Hizbullah, Lübnan'ın güneyinden İsrail'e ait iki askeri noktaya saldırı düzenledi. Saldırıyla ilgili açıklama yapan Hizbullah, İsrail'in Cel el-Alem ve El-Abad askeri noktalarına füze atışı gerçekleştirdİğini bildirdi.

27.01.2024 12:29  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizbullah, Lübnan'ın güneyi üzerinden sınırdaki İsrail'e ait iki askeri noktaya saldırı düzenlediğini açıkladı. Buna göre Hizbullah, İsrail'e ait Cel el-Alem ve El-Abad askeri noktalarına füze atışı gerçekleştirdi.

İSRAİL'İN ASKERİ NOKTALARI HEDEF ALINDI

İsrail'in Gazze'deki bombardımanı sonrası gerilimin daha da tırmanışa geçtiği Hizbullah-İsrail arasında yeni bir saldırı yaşandı. İsrail'e düzenlediği saldırıyla ilgili yazılı açıklama yapan Hizbullah, Cel el-Alem ve El-Abad askeri noktalarına füze saldırısı düzenlendiğini bildirdi.

İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim 2023'ten beri yaşanan çatışmalarda şu ana kadar 171 Hizbullah mensubu, 30 Lübnanlı sivil, 6 İsrailli sivil ve 10 İsrail askeri öldürüldü.

Hizbullah\'tan İsrail\'e saldırı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hizbullah'tan İsrail'e saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • barbaros hayrettin paşa: Hizbullah bi kalbine vuramadın ismin var ama icraat sıfır vursana nükleer yerlerini savaş uçaklarını askeri tesisini boşa sallayıp duruyosun 87 8 Yanıtla
  • Serkan Basar: yine günahını masum çoluk çocuk ve günahsız halk ödeyecek 35 17 Yanıtla
  • Emr Srsh: Çocuk gibi vurmayı bırakın yaw adam gibi vursana artık 22 4 Yanıtla
    Ender Çetin: Hizbullah İtraile çalışıyor olmasın sakın 2 4

Advertisement