Hızlı Okumanın Şifresi Çözüldü - Son Dakika
Güncel

Hızlı Okumanın Şifresi Çözüldü

Hızlı Okumanın Şifresi Çözüldü

A.Hakan Başaran'ın anlayarak hızlı okuma kitabı çıktı!

25.07.2013 15:46

21 GÜNDE ANLAYARAK HIZLI OKUMAK ARTIK MÜMKÜN

Kişisel gelişim ve eğitim uzmanı A. Hakan Başaran'ın hızlı okumanın bilinmeyen yöntemlerini aktardığı iki yeni kitabı "Anlayarak Hızlı Okuma" ve "İlkokul Hızlı Okuma ve Hafızayı Güçlendirme" Başaran Yayınları etiketiyle kitapçılarda yerini aldı.

Bilginin hızla aktığı günümüzde artık okuma hızınızı yüzde 300 artırarak, hızlı anlama ve kavrama becerisi ile birlikte dikkat ve konsantrasyonunuzu artırabilecek, iki saatte 250 sayfalık bir romanı okuyup anlayabileceksiniz. Öğrenme ve anlama hızınızı en üst seviyeye çıkararak sınavlarda sürenin yetmemesi sorununu ortadan kaldırıp, zamanı daha etkili kullanabilir, işyerinizde evrak yığınını 4 kat daha fazla hızlı okuyup değerlendirebilirsiniz.

Kişisel gelişim ve eğitim uzmanı A. Hakan Başaran iki yeni kitabı "Anlayarak Hızlı Okuma" ile "İlkokul Hızlı Okuma ve Hafızayı Güçlendirme" ile öğrencilerden yöneticilere 7'den 70'e herkesin kolaylıkla anlayabileceğini aktardı. Başaran Yayınları etiketiyle D&R, NT mağazaları ve tüm seçkin kitapçılarla birlikte internette satışa sunulan kitapta hızlı okumayla ilgili genel bilgiler, hızlı okumayı engelleyen faktörler, ileri okuma teknikleri, hızlı okuma egzersizleri gibi bölümlerle birlikte interaktif ortamda hızlı okuma tekniklerini en kolay şekilde aktaran CD yer alıyor.

21 GÜNDE OKUMA HIZINI ARTTIRIN

A.Hakan Başaran'ın hazırladığı ve 10 TL'den satışa sunulan "Anlayarak Hızlı Okuma" kitap ve CD'deki egzersizleri 21 gün boyunca uygulandığında okuma ve anlama hızında yüzde 100'lük bir artış olacağına dikkat çekiyor. Başaran, "Okuma hızını arttırarak kısa sürede daha fazla bilgiye ulaşmanız, okumadan keyif almanız, kelime dağarcınızı arttırarak kendinizi daha iyi ifade etmeniz, kitap okuma alışkanlığı kazanarak kısa sürede yeni fikirler üretmeniz ve sınavlarda zaman yönetimiyle stres ve kaygıyı azaltarak istediğiniz sonucu almanız artık zor değil" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hızlı Okumanın Şifresi Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement