Hizmetin Kalitesi Eğitimle Artıyor - Son Dakika
Güncel

Hizmetin Kalitesi Eğitimle Artıyor

Hizmetin Kalitesi Eğitimle Artıyor

Prof. Dr. Halit Keskin tarafından düzenlenen seminerler, özellikle yöneticiler için faydalı yöntemler içeriyor.

04.01.2013 16:48

Sultanbeyli Belediyesi, vatandaşlarına sunduğu hizmetin kalitesini artırmak amacıyla, yönetici ve personele yönelik belirli aralıklarla hizmet içi eğitim seminerleri düzenliyor.

Sultanbeyli Belediyesi, ilçe halkına daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunabilmek için bünyesinde bulunan yönetici ve personele, zaman zaman eğitimler düzenliyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen eğitimlerde hedef, personelin verimini artırarak, vatandaşların istek ve taleplerine doğru ve hızlı çözümler üretebilmek...

Bu eğitimlerden sonuncusu belediye birim müdürleri için gerçekleştirildi. Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit Keskin, yöneticilere yönelik kişisel gelişim eğitim seminerlerine başladı.

Toplantı yönetimi

İlk seminerde "Yönetim, Yönetici ve Yönetim Süreci" konusunu ele alan Keskin, eğitimin ikinci haftasında "Toplantı Yönetimi" konusu üzerine konuştu. Keskin, Sultanbeyli Belediyesi yöneticilerine, en etkin iletişim ve paylaşım araçlarından biri olan toplantılarda, istenen düzenin ve atmosferin sağlanması, toplantıların açıklayıcı, paylaşımcı ve çözüm odaklı olması, toplantıları verimli hale getirmek maksadıyla kullanılacak destekleyici argümanların belirlenmesi gibi konularda önerilerde bulundu.

Seminerler devam ediyor

Aralık ayı itibariyle başlayan eğitim seminerleri haftalık olarak devam ediyor. 10 Ocak günü "Duygusal Zekâ ve Duyguların Yönetilmesi" konulu eğitim, 17 Ocak günü ise "Etkili İletişim Teknikleri" konulu eğitimler düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hizmetin Kalitesi Eğitimle Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement