Iğdır'da Din Görevlilerine TSE Semineri Verildi - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da Din Görevlilerine TSE Semineri Verildi

Iğdır\'da Din Görevlilerine TSE Semineri Verildi

Haziran Ayı Aylık olağan toplantısı Müftülük konferans salonunda İl Müftüsü Cüneyt KULAZ' In başkanlığında gerçekleşti.

20.06.2014 08:27  Güncelleme: 08:20

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıya; İl müftüsü Cüneyt KULAZ, TSE Bilgi Edinme Müdürü Bünyamin DEMİRHAN, TSE Iğdır Müdürü Arif UYSAL, Camii İmam – Hatipleri, Kur'an Kursu öğreticileri ve büro personeli katıldı.
Büro personeli Mesut Altın gündem maddelerini okuduktan sonra Müftü KULAZ, din görevlilerine "2014 Yılı Ramazan Hizmetleri" ve "Yaz Kur'an Kursları" konuları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra toplantı; İlimize gelen TSE Tüketici ve Bilgi Edinme Müdürü Bünyamin Demirhan tarafından bilinçli tüketici olma yolları hakkında din görevlilerine seminer vermesiyle devam etti.

Din görevlilerini TSE konusunda bilgilendiren TSE Tüketici ve Bilgi edinme Müdürü Bünyamin Demirhan, Bilinçli tüketici olmanın önemini ve alışverişlerde TSE markalı ürünlerin seçilmesinin gerekliliğini vurgulayarak, ödenen paranın boşa gitmemesi için sertifikalı ürünlerin alınmasını istedi.

Seminer sonunda TSE Tüketici ve Bilgi Edinme Müdürü Bünyamin Demirhan tarafından İl Müftüsü Cüneyt KULAZ' a TSE bayrağı ve Plaket takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Iğdır'da Din Görevlilerine TSE Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement