Iğdır Havalimanı'ndan İlin Nüfusundan Fazla Yolcu Uçtu - Son Dakika
Güncel

Iğdır Havalimanı'ndan İlin Nüfusundan Fazla Yolcu Uçtu

Iğdır Havalimanı\'ndan İlin Nüfusundan Fazla Yolcu Uçtu

Yaklaşık 192 bin nüfusa sahip Iğdır'da, 2015'te 212 bin 851 yolcu Iğdır Havalimanı'nı kullandı. Havalimanından her gün İstanbul ve Ankara'ya karşılıklı sefer yapılıyor.

14.01.2016 13:19  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır havalimanından Iğdır'ın nüfusundan fazla yolcu uçtu. Yaklaşık 192 bin nüfusa sahip Iğdır'da, 2015 yılında 212 bin 851 yolcu Iğdır Havalimanı'nı kullandı. Havalimanından her gün İstanbul ve Ankara'ya karşılıklı sefer yapılıyor.

HAVAALANININ YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 7 ARTTIRILDI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), 2012 yılında açılışı yapılan Iğdır Havalimanı'nın yolcu taşıma kapasitesini artırdı. Havaalanında 2014 yılına göre yolcu kapasitesi yüzde 7 arttı.

HER GÜN İSTANBUL'A KARŞILIKLI SEFER YAPILIYOR

Havalimanından her gün İstanbul ve Ankara'ya karşılıklı sefer yapılıyor. Toplam 192 bin 879 kişinin yaşadığı kentte, geçen yıl THY'nin İstanbul ve Ankara seferleri üzerinden seyahat eden yolcu sayısı ise 212 bin 851 kişi olarak gerçekleşti.

2015'TE 213 BİN YOLCU SEYAHAT ETTİ

Iğdır Havalimanı Müdürü Fikret Bağca, 2015 yılında yaklaşık 213 bin yolcunun seyahat ettiğini, 2016 yılı hedeflerinin bu sayının üzerinde olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Iğdır Havalimanı'ndan İlin Nüfusundan Fazla Yolcu Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ANTİ AKP: MEMLEKETTE HER YENİ BİR GÜNÜN YENİ BİR BAŞLANGICINDA TÜRLÜ TÜRLÜ ÇEŞİT ÇEŞİT FARKLI FARKLI AKIL ALMAZ SENARYOLAR ÜRETEREK MİLLETİN AKLINI FİKRİNİ ZİKRİNİ ZEKASINI DÜŞÜNCESİNİ HAYALLERİNİ VE RUHUNU FARKLI YÖNDE FARKLI ŞEKİLLER İLE ETKİ ALTINA ALMAK SURETİYLE VATAN SATHINDA İSTEDİKLERİ GİBİ AT OYNATARAK HÜKÜM SÜRMEKTEDİRLER RANTİYECİ SİYONİSTLERE BİAT EDEREK İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE HİZMET EDEREK BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL PROJESİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA... 3 5 Yanıtla
  • Ahmet mahmut : sadece THY uçuyor fiyatlar çok pahalı özel sektör firmaları girerse daha çok canlanır insanlar ucuz diye karsa ucuyorlar 3 4 Yanıtla
  • igdir li ahmet: Yıldıray adlı şahıs ırkçılık yapma. delikanlı ol .yani adam ol. 5 1 Yanıtla
  • engin: ee ucak bileti beleşe geli ondan 0 5 Yanıtla

Advertisement