İlkadım'da Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İlkadım'da Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

İlkadım\'da Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

İlkadım İlçesinde 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının sene başı okul müdürleri toplantısı İlkadım Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu başkanlığında yapıldı.

14.09.2013 19:41

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde yeni eğitim öğretim yılı sene başı müdürler toplantısı yapıldı.Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, ilçe daire amirleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu bir önceki yılın değerlendirmesini yaparak: "İlçemizde geçen yıl her alanda başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdik. Bu başarıda emeği geçen başta öğretmenlerimizi ve yöneticilerimizi kutluyorum. Bu yıl 206 resmi ve özel eğitim kurumumuzda 3.729 öğretmenimizle 64.797 öğrencimize eğitim ve öğretim hizmeti sunacağız. Bu yıl özelikle Hayat Boyu Öğrenme kapsamında okullarımızı bir kültür merkezine dönüştürerek halkımızın hizmetine sunacağız", dedi.

İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu: "İlkadım İlçesindeki eğitim ve öğretim faaliyetlerinde geçen yılki başarıyı bu yıl da bekliyorum. Projeler bu yıl öncelikli çalışma alanlarımızdan biri olacaktır. Çalışmalarınızın ölçülebilir, hesap verilebilir ve problem çözme odaklı olması gerekmektedir. Okul-Aile-Öğretmen işbirliğini üst düzeye çıkararak okullarımızı eğitim merkezi olarak görmeliyiz.", dedi.

İlçe daire amirleri, şube müdürleri ve okul müdürlerinin yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlık konularında görüş ve önerileri alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlkadım'da Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement