İlköğretim Öğrencisi, Bisiklet Kurbanı Oldu - Son Dakika
Güncel

İlköğretim Öğrencisi, Bisiklet Kurbanı Oldu

İlköğretim Öğrencisi, Bisiklet Kurbanı Oldu

Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde, ağabeyinin kullandığı bisikletin devrilmesi sonucu ön tarafta oturan TOKİ İlköğretim Okulu öğrencisi 11 yaşındaki Abdulkadir Dal'ın göğsüne, aracın gidonu battı.

21.07.2011 17:50

Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde, ağabeyinin kullandığı bisikletin devrilmesi sonucu ön tarafta oturan TOKİ İlköğretim Okulu öğrencisi 11 yaşındaki Abdulkadir Dal'ın göğsüne, aracın gidonu battı. Hastaneye kaldırılan Dal, iç kanama geçirerek yaşamını yitirdi.

Şereflikoçhisar'da polis memuru olarak görev yapan Hasan Dal'ın bu yıl 6'ncı sınıfta okuyacak olan oğlu Abdulkadir Dal, dün akşam ağabeyi ile birlikte TOKİ'nin topraklı yolunda aynı bisikletle gezintiye çıktı. Bir anda bisikletin üzerinde dengesini kaybeden ağabey- kardeş, birlikte yere düştü. Bu sırada ön tarafta oturan Abdülkadir Dal'ın göğsüne, bisikletin gidonu saplandı. Hastaneye kaldırılan Abdulkadir Dal, iç kanama geçirmesi soncu kurtarılamadı.

Oğlunun ölüm haberini akşam mesaiye giderken öğrenen baba Hasan Dal, sinir krizleri geçirip, gözyaşı döktü. Abdulkadir Dal'ın cenazesi, memleketi Aksaray'ın Güzelyurt İlçesi'nde toprağa verildi. Dal'ın ölümü, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşları ile babasının polis arkadaşlarını üzüntüye boğdu. - Ankara/ Sereflikoçh

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlköğretim Öğrencisi, Bisiklet Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement