İncirliova'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu: 10 Ton 960 Litre Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

İncirliova'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu: 10 Ton 960 Litre Ele Geçirildi

İncirliova\'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu: 10 Ton 960 Litre Ele Geçirildi

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yapılan bir operasyonda, sahte zeytinyağı imalatı yapıldığı tespit edildi. Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalarda, 10 ton 960 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi. Tarım ve Orman ilçe Müdürlüğü ekipleri, alınan numuneleri tahlile gönderirken, iş yeri sahibi gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

18.01.2024 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın İncirliova ilçesinde, sahte zeytinyağı imalatı yapıldığı bilgisi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Belirlenen iş yeri ve depolarda yapılan aramalarda 10 ton 960 litre sahte olduğu değerlendirilen zeytinyağı ele geçirildi. Tarım ve Orman ilçe Müdürlüğü ekiplerince alınan numuneler tahlile gönderilirken, iş yeri sahibi gözaltına alındı.

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede bir iş yerinde çiçek ve pamuk yağı karışımı ile yapıldığı öne sürülen sahte zeytinyağı imalatı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonucunda nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama izninin ardından polis ekipleri, saat 19.30 sıralarında Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerine operasyon düzenledi.

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekiplerinin de bulunduğu operasyonda, iş yerinde yapılan aramalarda 5 litrelik 2 bin 192 teneke içerisinde 10 ton 960 litre pamuk ve çiçek yağı karışımı ile yapıldığı değerlendirilen sahte zeytinyağı ele geçirildi. Sahte olduğu değerlendirilen zeytinyağları yediemine alındı. Tarım ve Orman ilçe Müdürlüğü ekipleri, inceleme yapmak için yağdan numune aldı.

İş yeri ve depolar polis tarafından mühürlenirken, işyeri sahibi ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İncirliova'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu: 10 Ton 960 Litre Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement