İnegöl'de Ağaç Kesmesine Karşı Çıkan Amcası ve Kuzenini Kürekle Yaraladı - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Ağaç Kesmesine Karşı Çıkan Amcası ve Kuzenini Kürekle Yaraladı

İnegöl\'de Ağaç Kesmesine Karşı Çıkan Amcası ve Kuzenini Kürekle Yaraladı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, 42 yaşındaki Muhsin Öngi, bahçedeki ağacın kesilmesine karşı çıkan amcası, 49 yaşındaki Mahfuz Öngi ile kuzeni, 15 yaşındaki Gülay Öngi'yi başlarına kürekle vurarak yaraladı.

13.02.2013 17:58

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, 42 yaşındaki Muhsin Öngi, bahçedeki ağacın kesilmesine karşı çıkan amcası, 49 yaşındaki Mahfuz Öngi ile kuzeni, 15 yaşındaki Gülay Öngi'yi başlarına kürekle vurarak yaraladı. Kavgada Muhsin Öngi'nin iki çocuğu da yaralandı.

İnegöl'ün Huzur Mahallesi'nde karşılıklı evlerde oturan Muhsin Öngi ile amcası Mahfuz Öngi arasında, ortak bahçedeki ağacın kesilmesi nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Muhsin Öngi, ağacı kesmesine karşı çıkan amcası Mahfuz Öngi ile kızı Gülay Öngi'nin kafasına kürekle vurarak yaraladı. Kavgaya karışan Muhsin Öngi'nin çocukları da 22 yaşındaki Ertuğrul Öngi ve 18 yaşındaki Adnan Öngi de yaralandı. Yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Muhsin Öngi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa/ İnegöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Ağaç Kesmesine Karşı Çıkan Amcası ve Kuzenini Kürekle Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement