İnegölspor 3 Puanla Moral de Kazandı - Son Dakika
Güncel

İnegölspor 3 Puanla Moral de Kazandı

İnegölspor 3 Puanla Moral de Kazandı

Spor toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı İnegölspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, deplasmanda 1-0 galip geldikleri Kahramanmaraşspor maçında 3 puanla birlikte moral de kazandıklarını söyledi.

14.10.2014 15:27

Spor toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı İnegölspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, deplasmanda 1-0 galip geldikleri Kahramanmaraşspor maçında 3 puanla birlikte moral de kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın çok heyecanlı geçtiğini belirten Şaban Yıldırım, müsabakanın özellikle son dakikalarının çok heyecanlı geçtiğini vurgularken şunları söyledi:

"Maçın 90+3'üncü dakikasında penaltıdan golü atıyoruz. Ondan sonra arkadan hemen aleyhimize bir penaltı veriliyor. Kalecimiz kurtarıyor. Maçı kazanmayı çok istedik. 10 kişi kaldıktan sonra özellikle rakibe daha fazla baskı kurduk. Çok şükür ki semeresini aldık. Kazanmış olmak çok güzel. Çünkü bizim bir deplasman galibiyetine ihtiyacımız vardı. Yani yolumuzdayız. Kazanmış olmaktan kaynaklanan hem bir puan getirisi var hem de moral getirisi var."

Rakiplerinde puan kaybettiğine de değinen Şaban Yıldırım, "Hep söylüyoruz. Zorlu bir gruptayız. Takımlar birbirlerine çok yakın. Altta ve üstte özellikle çok zorlu maçlar her hafta oynanacaktır. O bakımdan o tip puan kayıpları her zaman beklenebilir" ifadelerini kullandı. - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegölspor 3 Puanla Moral de Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement