İnegölspor'da Eşref Güç Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

İnegölspor'da Eşref Güç Güven Tazeledi

İnegölspor\'da Eşref Güç Güven Tazeledi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup Takımlarından İnegölspor'un oğlan Genel Kurul toplantısında Başkan Eşref Güç, yeniden işbaşına getirildi.

23.06.2015 13:45

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup Takımlarından İnegölspor'un oğlan Genel Kurul toplantısında Başkan Eşref Güç, yeniden işbaşına getirildi.

İnegölspor'un Sani Konukoğlu Kongre Salonu'nda gerçekleşen kongresinde, tek listeyle seçime gidildi. Divan Başkanlığını İnegölspor'un eski başkanlarından Varol Sarılar yaparken, Fatih Uslu ile Serkan Becerik sekreter olarak görev aldı.  Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, "Bugüne kadar tüm samimiyetimle söylüyorum hangi yönetici arkadaşımızın maddi veya manevi katkısı, desteği, emeği olduysa Allah hepsinden razı olsun" dedi.

HEDEFİMİZ PTT 1'İNCİ LİG

Tek liste ile gidilen seçimde tekrar başkanlık görevine seçilen Eşref Güç hedeflerinin PTT 1'inci Lig olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Öncelikle biz İnegölspor'un coğrafyasını bildiğimiz için her sene diğer yöneticiler gibi mütevazi davranmaya çalışıyoruz. Bu sezon güzel işlere imza attık. Final oynadık. Bu finali maalesef kaybettik. Bu yıl şampiyonluk özlemini dindirmek istiyoruz. Bizlere güvendiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz."

YENİ YÖNETİM KURULU

İnegölspor'un Eşref Güç başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Abdurrahman Maksatlar, Bayram Yardımcı, Burak Şimşek, Cihan Sevinç, Deniz Erdem, Eşref Yiğit, Fercan Nayman, Gökhan Emre, Gürcan Ekmekçi, Halil Malkaç, Hamit Haraslı, Hüseyin Babacan, İbrahim Bayram, Kanı Ademoğlu, Mehmet Döngel, Mikail Kavaz, Muharrem Pal, Nadir Güçlü, Ömer Doğan, Ömer Yelken, Semih Gülerer, Sinan Kılakay, Volkan Kaplan, Yalçın Menteş, Yücel Gürbüz. - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegölspor'da Eşref Güç Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement