İnegölspor'da Göztepe Alarmı - Son Dakika
Güncel

İnegölspor'da Göztepe Alarmı

İnegölspor\'da Göztepe Alarmı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 3'üncü sırada yer alan İnegölspor, deplasmanda oynayacağı Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını tesislerinde sürdürdü.

28.01.2015 15:24

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 3'üncü sırada yer alan İnegölspor, deplasmanda oynayacağı Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını tesislerinde sürdürdü.

Teknik direktör Şaban Yıldırım düzenlediği basın toplantısında, Göztepe mücadelesinin önemli olduğuna dikkat çekti. Şaban Yıldırım, "Aynı puan ve averajda bulunduğumuz Göztepe, sezona iddialı bir bütçe ile ve iddialı hedeflerle başlayan takım. Dolayısı ile bu grubun final niteliği taşıyan maçlarından bir tanesini oynayacağız. Bizim grupta sezona şampiyonluk isteği ile başlayan takım sayısı bir hayli fazla. Bunlardan biri de biziz. Geçen hafta çok zor geçen Ankaragücü maçını kazandık. Şimdi Göztepe ile oynayacağız. Rakibimiz, PTT 1'inci Ligi'ne çıkmayı isteyen bir takım. Bizim de öyle. Zor bir deplasman olduğu ortada. Seyircisiz oynamak, bizim için bir avantaj, Göztepe seyircisi, takımına çok iyi bir artı sağlıyor."

Takımında ciddi sakatlığın olmadığını aktaran Şaban Yıldırım, " Alişan'ın ufak bir sakatlığı var.  Onun dışında ciddi bir sakat oyuncumuz yok ve cezalımız yok. Cihan da cezasını tamamladı ve bu maçta görev alabilecek" diye konuştu.

DAHA İYİ HALE GELECEĞİZ

Şaban Yıldırım, 2'nci yarı için 2 transferin yeterli olup olmadığının sorulması üzerine de şöyle konuştu:

"Yaptığımız transferlerin yeterli olduğunu düşünüyoruz. Çünkü takımımız zaten belli bir yeterliliğe sahip. Bazı bölgelerimizde adet olarak eksikliğimiz vardı, özellikle santrafor bölgesinde. Ersel katıldı aramıza. Cihan da hem tecrübesiyle hem de oyun kalitesiyle bize katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Bunun yanında kazandığımızı düşündüğümüz gençlerimiz var. Onlar da çok önemli katkı sağlıyorlar. Hem takımımızın geniş kadrosu içerisinde hem de gerektiğinde ilk 11 oynatabileceğimiz şekilde bize katkıları var. Mesela Mahmut onlardan bir tanesi. Onun dışında takım olarak her geçen gün daha iyi hale geleceğimizi düşünüyoruz." - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegölspor'da Göztepe Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement