İnoksan Tedarikçilerle Bir Arada - Son Dakika
Güncel

İnoksan Tedarikçilerle Bir Arada

İnoksan Tedarikçilerle Bir Arada

İnoksan, fabrika tedarikçileriyle Brunch Organizasyonunda bir araya geldi.

13.02.2013 11:17

Endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan, tedarikçileri ile düzenlediği brunch organizasyonunda bir araya geldi. İnoksan yönetim kurulu üyeleri ve birim yöneticilerinin de katılım gösterdiği etkinlikte 2013 planlarıda masaya yatırıldı.

İnoksan, üretimde emeği geçen tedarikçilerini Bursa Divan Otel'de düzenlediği brunch organizasyonunda ağırladı.Yaklaşık 200 kişinin katıldığı ve yönetim kurulu üyeleri ile birim müdürlerinin de yer aldığı etkinlikte yenilikçi hedefler ve 2013yılı planları konuşuldu. Brunch etkinliği çerçevesinde yeni çalışma koşulları paylaşılırken aynı zamanda farklı kategorilerde 5 firmaya da ödülleri takdim edildi.

Brunch sırasında yapılan toplantıda; İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Varlık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürhan Akdoğan ve Satınalma Müdürü Mustafa Perk konuşmalar yaptılar. İnoksan Yonetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, 32 yılı geride bırakan İnoksan'ın bugünlere gelmesinde emekleri olan tedarikçilerine teşekkür etti. İnoksan'ın bir dünya markası olma yolunda attığı adımlara vurgu yapan Varlık, bu yolda tedarikçilerinin desteğini almaktan ve her zaman kaliteli ürün ve hizmet tedarik ediyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve "İnoksan cok güçlü ve buyuk bir marka. Markamiza uygun şekilde yeniden yapılanarak yeni ufuklara yelken açtık dedi.

Daha sonra sözü Yonetim Kurulu Bskan Vekili Emre Varlık devraldı ve rakamlarla bugün bulundukları yeri aktardı. İnoksan'ın 700 tedarikçi firma olduğu bilgisini de veren Emre Varlık, bu oldukça büyük ekiple Türk ekonomisine sağladıkları katkıları da dile getirdi. İnoksan'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürhan Akdoğanda firma içerisindeki yeni yapılanmayı ve yeni ekibi tanıtarak tedarikçileri bilgilendirdi. Yeni çalışma arkadaşlarını teker teker sahneye davet ederek konuklarla tanıştıran Akdoğan, konuşmalarıyla her birini onore etti. İnoksan Satın alma Müdürü Mustafa Perk ise çalışma şartları hakkındaki bilgileri tazelerken bazı kurallardan bahsetti ve yeni çalışma şartları hakkında da bilgiler aktardı.

Tedarikçileri ile sosyal etkinlikler çerçevesinde bir araya gelen ve bu sayede ilişkilerini kuvvetlendiren İnoksan, 5 ayrı kategoride kurgulanan ödülleri de sahiplerine brunch organizasyonunda vermeyi uygun gördü. İşte İnoksan'ın değerli tedarikçilerinden 2012 ödüllerinin sahipleri…

Yılın Kalite Başarı Ödülü: Michelfelder Lazer Teknik San. LTD. ŞTİ.

Yılın Stratejik İşbirliği Ödülü: Şen-Er Kauçuk Plastik Otomasyon San. ve Tic. LTD. ŞTİ.

Yılın Teslimat Başarı Ödülü: Lojisan Lojistik Hizmetleri LTD. ŞTİ.

Yılın Teslimat Başarı Ödülü: Recep Öztürk Hırd. Bağl. San. Tic. LTD. ŞTİ.

Yılın Gelişime En Açık Tedarikçisi: Teknik Isısan Rezistans San. ve Tic. LTD. ŞTİ.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnoksan Tedarikçilerle Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement