İŞ YERİ SAHİBİ PATLAMAYI ANLATTI - Son Dakika
Güncel

İŞ YERİ SAHİBİ PATLAMAYI ANLATTI

BAŞAKŞEHİR'de bulunan İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde bir iş yerindeki patlamada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

28.10.2022 16:12  Güncelleme: 16:20

BAŞAKŞEHİR'de bulunan İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde bir iş yerindeki patlamada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. İş yeri sahibi Mehmet Naci Kayın, "Doğalgazlı bir araç vardı, üzerinde tüpleri vardı. Onları hurdaya vermek için hurdacı çağırmış rahmetli ustamız. Bir cahillik yapmışlar taşla kesmeye kalkışmışlar" dedi.

İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde saat 10.00 sıralarında tamir bakımı sırasında patlama yaşandı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

Patlamanın yaşandığı iş yerinin sahibi Mehmet Naci Kayın 'Ben başka bir işyerimdeydim. Doğalgazlı bir araç vardı, üzerinde tüpleri vardı. Onları hurdaya vermek için hurdacı çağırmış rahmetli ustamız. Bir cahillik yapmışlar taşla kesmeye kalkışmışlar. Araç 5-6 yıldır yatıyordu. Çalışma ruhsatımız vardı iznimiz vardı. Yaralılarla ilgileneceğiz yaralıların biri 40-45 yaşlarında, birisi de 30-35'li yaşlarda. Hurdacıyı tanımıyorum. Çok üzgünüm sabah bana cuma mesajı atmıştı, ustam. Aile, arkadaş gibiydik" dedi.

"SANAYİ YIKILDI SANDIK BAŞIMIZI YERE EĞDİK"

Görgü tanığı Serdar Akyüz ise, "Otobüslerin doğalgaz tüpleri bunlar hurdacılar çalışıyordu her yere fırladı. Sanayi yıkıldı sandık. Başımızı yere eğdik bir şeyler düşüyordu" diye konuştu.

Bir başka görgü tanığı de, 'Gazlı arabalar için yukarıda tavanda büyük tüpler olur. Hurdacılar mı almaya çalıştı bilmiyorum ama bir gaz sıkışması oldu ve bomba gibi patladı" ifadesini kullandı.

İŞ YERİ SAHİBİ PATLAMAYI ANLATTI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İŞ YERİ SAHİBİ PATLAMAYI ANLATTI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Muharrem Özel: İşyeri sahibi diyyorki 5/6 yıldır hurda araç ordaydı 5/6 yıldır aracı neden orda tutuyorsun neden hurda olan araç işyerinde bekletiliyor usta hurdacı çağırmış buda küllü yalan bir işyerinde işçi hurdacı çağıramaz yöneticiler çağırır işyeri sahibi kendini haklamaya çalışıyor yetkililer bu olayın üzerine peşkeş çekmesinler ihmakarlık var ölümlü bir iş kazası bu durumda işyerinin kusuru ortada işyeri kapatılması gerekli olay ört bas edilmez ise 0 0 Yanıtla

Advertisement