İsrail, Filistinli bir aileye zorla kendi evini yıktırdı - Son Dakika
Güncel

İsrail, Filistinli bir aileye zorla kendi evini yıktırdı

İsrail, işgal altındaki Doğu Kudüs'te belediye kararıyla Filistinli bir aileye kendi evini zorla yerle bir ettirdi. 5'i çocuk 9 nüfuslu iki ailenin yaşadığı iki katlı ev dakikalar içinde yıkıldı.

31.12.2022 18:20  Güncelleme: 20:11

Kudüs'teki İsrail belediyesi, Filistinlilere ait bir ev için "ruhsatsız olduğu" iddiasıyla yıkım kararı çıkardı. Filistinli aile, yıkmamaları durumunda İsrail belediyesinin kararı uygulayacağı ve bu durumda para cezası ödemek zorunda kalacakları için kendi elleriyle evlerini yerle bir etmek zorunda kaldı.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinli bir aileye zorla kendi evini yıktırdı

EVLERİNİN YIKILIŞINI HÜZÜNLÜ GÖZLERLE İZLEDİLER

Doğu Kudüs'ün Vadi el-Cevz Mahallesi'nde, 5'i çocuk 9 nüfuslu iki ailenin yaşadığı iki katlı ev, ailenin çağırdığı buldozer tarafından dakikalar içinde yıktırıldı. Yıkım esnasında evlerinin enkaza dönüşünü izleyen aile ve çocukları hüzünlü anlar yaşadı. Evin sahibi yaptığı açıklamada, İsrail makamlarından ev ruhsatı almak için harcadığı tüm çabaların boşa çıktığına işaret etti.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinli bir aileye zorla kendi evini yıktırdı
İsrail, Filistinli bir aileye zorla kendi evini yıktırdı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail, Filistinli bir aileye zorla kendi evini yıktırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ichten ichten: kaçak inşaat her yerde yıkılır , halkı kin ve nefrete yöneltmeyin 2 0 Yanıtla
  • Murat Sarıal: atalarınızın osmanlıya yaptıgı nankörlügü çekiyorsunuz. bir hatanın bedeli bin yılda ödenmiyor. 0 0 Yanıtla
  • Mümtazer Osmanoğlu: Bu zulüm ne zaman bitecek.!! işgal edilen topraklar ne zaman geri alınacak!? nerdesiniz eyyy ümmet. 0 0 Yanıtla

Advertisement