İstanbul Adliyesi'nde Hakim ve Savcılara Uğurlama Töreni - Son Dakika
Güncel

İstanbul Adliyesi'nde Hakim ve Savcılara Uğurlama Töreni

İstanbul Adliyesi\'nde Hakim ve Savcılara Uğurlama Töreni

HSYK’nın son kararnamesi ile Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Fehmi Tosun’un da aralarında bulunduğu İstanbul Adliyesi’nde görevli 11 hakim ve savcı yeni görev yerlerine törenle uğurlandı.

20.01.2015 15:27

HSYK'nın son kararnamesi ile Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Fehmi Tosun'un da aralarında bulunduğu İstanbul Adliyesi'nde görevli 11 hakim ve savcı yeni görev yerlerine törenle uğurlandı.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) ocak ayı kararnamesinde 784 adli ve 104 idari hakim ve savcı olmak üzere toplam 888 hakim ve savcının görev yerinde değişiklik yapılmıştı. Başka adliyelere atanan İstanbul Adliyesi'ndeki hakim ve savcılar için uğurlama töreni düzenlendi. Adliyenin A kapsı girişinde düzenlenen törende İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu görev yeri değişen hakim ve savcılara çiçek takdim etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nden Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Fehmi Tosun törende kısa bir konuşma yaptı. İstanbul Adliyesi'nde yaklaşık 11,5 yıl görev yaptığını belirten Başsavcı Tosun, "Bu sürede bilmeden kırdığım olduysa haklarını helal etmelerini istiyorum" dedi.

Görev yeri değişen hakim savcılar yapılan törenin ardından yeni görev yerlerine uğurlandı.

Uğurlama töreninin ardından kısa bir açıklama yapan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ise "Arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Adliyesi'nde Hakim ve Savcılara Uğurlama Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement