İstanbul-Beyoğlu'nda İki Kişinin Cep Telefonunu Çalan Şüpheli Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul-Beyoğlu'nda İki Kişinin Cep Telefonunu Çalan Şüpheli Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Beyoğlu'nda sevgilisiyle eğlenen Melis B.'nin cep telefonu çalındı. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda, alkollü olduğu iddia edilen Ahmet S.'nin Melis B.'nin yanına yaklaşarak telefonu aldığı görüntülendi. Ahmet S., bir hafta sonra Mehmet Emre B.'nin cep telefonunu çaldıktan sonra yakalandı.

14.01.2024 16:58  Güncelleme: 17:02

İSTANBUL-BEYOĞLU'NDA İKİ KİŞİNİN CEP TELEFONUNU ÇALAN ŞÜPHELİ GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI Mustafa Mert KARACAİSTANBUL, (DHA)-BEYOĞLU'nda sevgilisiyle eğlenen Melis B. telefonunun çalındığını fark etti. Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından, alkollü olduğu iddia edilen Ahmet S.'nin Melis B.'nin yanına yaklaşarak telefonu aldığı kameralara yansıdı. Ahmet S.(50), olaydan bir hafta sonra Mehmet Emre B.'nin cep telefonunu çaldıktan sonra yakalandı.

Olay, geçtiğimiz hafta Pazar günü 03.30 sıralarında Cihangir Mahallesi'nde meydana geldi. Erkek arkadaşıyla eğlenen Melis M., cep telefonunun çalındığını fark etti. Melis M.'nin Polis merkezine giderek şikayetçi olmasının ardından güvenlik kameraları incelendi. Görüntülerde, Ahmet S.'nin Melis M.'nin yanına yaklaşarak telefonu çaldığı ve daha sonra alkol içerek olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü.

ÇALDIĞI TELEFONU MOTOSİKLETİN ALTINA ATTI

Olaydan yaklaşık bir hafta sonra Mehmet Emre B.'nin telefonunun çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli tavırlar sergileyen Ahmet S.'yi durdurmak istedi. Polisleri fark eden Ahmte S., üzerinde bulunan cep telefonunu motosikletin altına attı. Durumu fark eden polis ekipleri, şüphelinin üstünü aradıktan sonra yere attığı telefonu inceledi. Yapılan incelemelerde yerdeki telefonun Mehmet Emre B.'ye ait olduğu tespit edildi. Ahmet S. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ahmet S. çıkarıldığı mahkemece 'yankesicilik' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul-Beyoğlu\'nda İki Kişinin Cep Telefonunu Çalan Şüpheli Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul-Beyoğlu'nda İki Kişinin Cep Telefonunu Çalan Şüpheli Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement