İstanbul'da aksiyon filmi gibi olay kamerada: Gaspçı üstüne atlayan polis amirine ateş açtı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da aksiyon filmi gibi olay kamerada: Gaspçı üstüne atlayan polis amirine ateş açtı

İstanbul Okmeydanı'nda turistleri hedef alan bir gasp çetesini kovalayan polis amiri, şüphelilerin üstüne atladı. Gaspçılardan biri amire silah çekip ateş açtı ancak silah tutukluk yapınca kaçmaya devam etti. Sokak sokak devam eden kovalamaca sonucu gaspçılar kıskıvrak yakalandı.

10.07.2023 13:41  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Okmeydanı'nda turistleri hedef alan bir gasp çetesini kovalayan Beyoğlu Asayiş Büro Amiri, şüphelilerin üstüne atladı. Gaspçı amire silah çekip ateş etti ancak tutukluk yapınca kaçtı. Aksiyon filmlerini aratmayan o anlar kameralara yansırken, sokak sokak devam eden kovalamaca sonucu gaspçılar kıskıvrak yakalandı.

GASP İHBARI ALAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 15.00 sıralarında Beyoğlu Okmeydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre "turistlere silah çeken kişi var" ihbarını alan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, vakit kaybetmeden harekete geçti.

İstanbul'da aksiyon filmi gibi olay kamerada: Gaspçı üstüne atlayan polis amirine ateş açtı

POLİS AMİRİ, GASPÇILARIN ÜSTÜNE ATLADI

İhbar üzerine olay yerine giden Beyoğlu Asayiş Büro Amiri ve ekibi, gaspçıları kıstırdı. O esnada kaçmaya çalışan şüphelileri kovalayan Beyoğlu Asayiş Büro Amiri, gaspçıların üstüne atladı. Şüphelilerden biri silahını çekip polis amirine ateş açtı. Ancak silahın tutukluk yapması üzerine iki gaspçı kaçmaya devam etti.

İstanbul'da aksiyon filmi gibi olay kamerada: Gaspçı üstüne atlayan polis amirine ateş açtı

FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN KOVALAMACA

Şüphelilerin peşini bırakmayan Beyoğlu Asayiş Büro Amiri, sokak sokak kovalayarak iki şahsı kıskıvrak yakaladı. Film sahnelerini aratmayan o anlar ise kameralara anbean yansıdı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen ve toplamda 14 adet suç kaydı olan Yusuf A. ile Hamza A.'nın ifadeleri alınarak adli işlemleri yapıldı.

İstanbul'da aksiyon filmi gibi olay kamerada: Gaspçı üstüne atlayan polis amirine ateş açtı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Emniyette işlemleri tamamlanan iki şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklandı. Gaspçıların cep telefonundan ise hedef aldıkları turistlerin fotoğrafları çıktı.

İstanbul\'da aksiyon filmi gibi olay kamerada: Gaspçı üstüne atlayan polis amirine ateş açtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da aksiyon filmi gibi olay kamerada: Gaspçı üstüne atlayan polis amirine ateş açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ahmet Bey: Niye üzerine atlayıp tehlikeye atıyorsun kendini ailen çocukların yok mu senin silahı sana süs olsun diye mi verdiler bak silahı da varmış hiç birşey olmaz dı sık kafasına gitsin . 105 6 Yanıtla
  • emiromeryahya Arslan: 2 3 ay sonra iyi halden serbest bırakılıp bu sefer tutukluluk yapmayan bir silah alıp birilerini öldürürler Yazıklar olsun böyle adelet sistemine 93 3 Yanıtla
  • mücahid: Nasil polis amiri yapmışlar bunu?ya ölseydi ne olacaktı?eğitim verilmiyor mu bunlara?Neden amerikan polisinin yetkileri verilmiyor türk polislerine?? 77 10 Yanıtla
  • Ercan Cikmaz: Yargic serbest birakir 55 3 Yanıtla

Advertisement