İstanbul'da minibüslerin taksiye dönüşmesine tepki: UKOME binasına saldırı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da minibüslerin taksiye dönüşmesine tepki: UKOME binasına saldırı

İstanbul\'da minibüslerin taksiye dönüşmesine tepki: UKOME binasına saldırı

İstanbul'da farklı hatlarda çalışan minibüslerin 8+1 taksiye dönüşmesiyle mağdur olduklarını belirten bir grup esnaf, UKOME Ocak ayı toplantısı sırasında binaya saldırdı. Taş ve sopalarla camları kırarak içeri girmeye çalışan taksicilere polis müdahale etti ve birçok taksici gözaltına alındı.

08.01.2024 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
UKOME Ocak ayı toplantısı devam ettiği sırada, İstanbul'da farklı hatlarda çalışan minibüslerin 8+1 taksiye dönüşmesiyle mağdur olduklarını belirten bir grup esnaf, taş ve sopalarla binaya saldırdı ve camları kırarak içeri girmeye çalıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısı Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildiği sırada dışarıda arbede çıktı. İstanbul'da farklı hatlarda çalışan minibüslerin 8+1 taksiye dönüşmesiyle mağdur olduklarını belirten bir grup esnaf, bina önünde toplanarak kendileriyle ilgili düzenlemelerin gündem maddesi olarak toplantıya alınmamasına ve zam kararına tepki gösterdi. Grup, taş ve sopalarla binanın camlarını kırdı. İçeriye girmeye çalışan taksicilere çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Polis ekiplerinin müdahalesiyle arbede sona erdi. Yaşanan saldırı sonrası birçok taksici gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da minibüslerin taksiye dönüşmesine tepki: UKOME binasına saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement