İstanbul'da Tenis Fırtınası Başladı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Tenis Fırtınası Başladı

İstanbul\'da Tenis Fırtınası Başladı

İstanbul ev sahipliğinde 3. ve son kez düzenlenen TEB BNP Paribas WTA Championships başladı.

23.10.2013 15:25  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turnuvanın ilk maçında beyaz grupta yer alan dünya 2 numarası Victoria Azarenka, Sara Errani ile karşılaştı. Maç 2 saat 14 dakika sürdü

Maça hızlı başlayan Errani, ilk yarım saatte, sette 5-2'lik üstünlük yakalamasına rağmen, tie break'e giden seti Azarenka 7-6 ile kazanmayı başardı.

İkinci sette ise; Errani yaşadığı küçük sakatlık sebebiyle düşüş yaşadı ve seti, rakibi Azarenka'ya kaptırdı. İkinci sette 6-2'lik üstünlük elde eden Azarenka maçın galibi oldu.

Maç sonrası yapılan basın toplantısında ise 2 raket şu açıklamalarda bulundu:

Azarenka:

Bir süredir maç yapmadığım için maça biraz tutuk başladım. Üst düzey bir oyuncuya karşı böyle başlamak tabii ki işleri zorlaştırıyor. Bu nedenle oyuna adapte olmaya çalıştım. Ancak bence önemli olan ne olursa olsun ilk seti almaktı. Oyuna ilk başladığımda son vuruşlarda zorlandım; birkaç top fileye takıldı ve birkaçı da dışarı çıktı. Ancak büyük yanlışlar yağtığımı düşünmüyorum. Böyle bir turnuvada ilk tur oynasanız bile, bu gerçek anlamda bir ilk tur olmuyor. Çünkü burada en iyilerle oynuyorsunuz. Sara, özellikle son iki senedir oyununu geliştirdi ve toprak kortta daha istikrarlı sonuçlar alıyor. Oyunda oldukça zorlayıcı toplar kullanıyor.

Errani:

İlk tie break setinde servis atarken baldırımda bir ağrı hissettim. O noktadan sonra biraz endişelendim; çünkü ağrı hissediyordum. Fizyoterapistimi çağırdım. Tedavi sonrası kramp geçirdim. 4 oyundan sonar nasıl olduğunu anlamadım; ama fiziksel tedavim yapıldığında, iyi olacağını umuyordum. Yarın nasıl hissedeceğimi göreceğim, belki daha iyi olur. Yarın Li Na'yla oynayacağım. Li Na inanılmaz bir oyuncu. Neler olacağını göreceğiz. Bugünkü maçla da ilgili olarak, 5-2'lik setten sonra top değişti ve Vika daha iyi ve agresif oynamaya başladı. Ama en önemli şey tabii ki topun değişmesiydi. Skor 5-4 iken şansım vardı ve daha iyi oynayabilirdim belki ama Vika daha iyiydi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'da Tenis Fırtınası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement