Ailesiyle tartıştıktan sonra 15. kattan aşağı atlayan 14 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Ailesiyle tartıştıktan sonra 15. kattan aşağı atlayan 14 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Kağıthane Talatpaşa Mahallesinde gerçekleşen olayda 15 katlı binanın çatısına çıkan 14 yaşındaki E.N.S bir süre bekledikten sonra kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen genç kız hastaneye kaldırıldıktan sonra yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

16.04.2023 23:07  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane'de 15 katlı binanın çatısına çıkan 14 yaşındaki E.N.S bir süre bekledikten sonra kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen genç kız hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

KENDİSİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Saat 19.00 sıralarında Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesi Yaşayanlar Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre ailesi ile sorun yaşayan 14 yaşındaki E.N.S. 15 katlı rezidansın çatısına çıktı. Bir süre çatıda bekleyen E.N.S. kendisini boşluğa bıraktı. Çevredeki insanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra ambulansla Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. E.N.S. yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

İSTANBUL-KAĞITHANE'DE 15. KATTAN DÜŞEN 14 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
İSTANBUL-KAĞITHANE'DE 15. KATTAN DÜŞEN 14 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Ailesiyle tartıştıktan sonra 15. kattan aşağı atlayan 14 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ailesiyle tartıştıktan sonra 15. kattan aşağı atlayan 14 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement