İstanbul Modern'de Düzenlenen Geceye 600 Kişi Katıldı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Modern'de Düzenlenen Geceye 600 Kişi Katıldı

İstanbul Modern\'de Düzenlenen Geceye 600 Kişi Katıldı

-İstanbul Modern'in eğitim programlarını destekleyerek 2014 yılında da çocuk ve gençlerin eğitimine olanak yaratmak amacıyla düzenlediği "5.Gala Modern", İstanbul Modern'de yapıldı.

15.12.2013 12:33

-İstanbul Modern'in eğitim programlarını destekleyerek 2014 yılında da çocuk ve gençlerin eğitimine olanak yaratmak amacıyla düzenlediği "5.Gala Modern", İstanbul Modern'de yapıldı. İş, sanat ve medya tanınan isimlerin bir araya geldiği geceye 600 kişi katıldı.

Sunuculuğunu, gönüllü olarak Rana Erkan Tabanca'nın üstlendiği Gala Modern gecesinde, müzenin eğitim etkinliklerine destek sağlamak amacıyla Raffi Portakal ve Maya Portakal yönetiminde destek yarışı gerçekleştirildi. Destek yarışında müzenin eğitim projelerine 1 milyon 155 bin TL katkı sağlandı.

-"150 BİN ÇOCUK VE GENCİN SANAT EĞİTİMİNDEN YARARLANDI"-

"Gala Modern" gecelerinden sağlanan katkılarla 150 bin çocuk ve gencin sanat eğitiminden yararlandığını belirten İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, "İstanbul Modern, kuruluşundan bu yana çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik özel eğitim programlarıyla sanatı, toplumun farklı kesimleriyle buluşturuyor. Gelecek yıl, on yıllık birikimimizin taçlandıracağı yeni bir eğitim programına başlayacağız. Çocuklar ve gençler, sanatçılar ve tasarımcılarla birlikte hazırlayacağımız müzik ve ses, moda tasarımı, renk ve biçim, teknolojik temelli deneyim başlıklı özel atölyelere katılacaklar" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İstanbul Modern'de Düzenlenen Geceye 600 Kişi Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement