İSTANBUL-SULTANBEYLİ'DE OTOMOBİLLE POLİSTEN KAÇARKEN KAZA YAPTI: 2 YARALI - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL-SULTANBEYLİ'DE OTOMOBİLLE POLİSTEN KAÇARKEN KAZA YAPTI: 2 YARALI

SULTANBEYLİ'de polisin dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, seyir halindeki başka bir otomobile çarptı ardından yaya olarak kaçmaya başladı.

19.12.2022 13:51  Güncelleme: 14:24

SULTANBEYLİ'de polisin dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, seyir halindeki başka bir otomobile çarptı ardından yaya olarak kaçmaya başladı. Olayda 2 sürücü de yaralandı. Polisten kaçan sürücünün aranması olduğu ortaya çıktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay saat 12.30 sıralarında Sultanbeyli Adil Mahallesi Ekol Caddesi üzerinde meydana geldi. Polisin şüphe üzerine durdurmak istediği 44 DL 276 plakalı otomobilin sürücüsü Ramazan K. dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında polisten kaçan otomobil sürücüsü, Beykoz Caddesi'nden Ekol Caddesi'ne girdiği sırada Arife Atmaca yönetimindeki seyir halindeki 34 ESK 965 plakalı otomobile çarptı. Kazanın ardından Ramazan K. aracından inerek, kaçmaya başladı. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan sürücünün aranması olduğu ortaya çıktı. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan iki sürücü ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemelerin ardından otomobiller çekici yardımıyla kaldırıldı. Yaşananlar bir mahalle sakini tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde vatandaşların yan yatan otomobilin yanına koştuğu, şüphelinin yaya olarak kaçtığı ve bir polisin kaçan şüpheliyi kovaladığı görülüyor.

Olayı gören bir mahalle sakini, "Polis kovalıyordu. Aracı vurdu, araba yan yattı. Kadın içinden çıktı ambulansa aldılar. Gördüğümüz bu. Polisler arka tarafta yakaladılar. Yaralı ambulansın içinde gördüğümüzde kafasında kan gibi bir şey vardı. Kadının otomobili seyir halindeydi diğer araç da karşıdan geldi vurdu." dedi.

İSTANBUL-SULTANBEYLİ\'DE OTOMOBİLLE POLİSTEN KAÇARKEN KAZA YAPTI: 2 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL-SULTANBEYLİ'DE OTOMOBİLLE POLİSTEN KAÇARKEN KAZA YAPTI: 2 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement