İzmir'de banka soygunu sırasında özel güvenlik görevlisi yaralandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de banka soygunu sırasında özel güvenlik görevlisi yaralandı

Buca ilçesindeki bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mert Azmi Soyer, ATM'den para çekerken küfürlü konuştuğu için tartıştığı şüpheli tarafından bacağından vuruldu. Olayda bir müşteri de yaralandı ve şüpheli kaçtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

25.04.2023 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Buca ilçesindeki bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mert Azmi Soyer, ATM'den para çekerken küfürlü konuştuğu için tartıştığı şüpheli tarafından tabancayla açılan ateş sonucu bacağından yaralandı. Olayda müşterilerden Çağatay Semih Kebapçı da yaralanırken, şüpheli kaçtı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında, Özmen Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir bankanın şubesine gelen şüpheli ATM'den para çekmek istedi. İddiaya göre, bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mert Azmi Soyer, şüpheliyi küfürlü konuştuğu gerekçesiyle uyardı. Tartıştığı Soyer'e sinirlenen şüpheli bir süre sonra tabancayla geri dönüp, ateş açtı. Olayda Soyer ile kurşun isabet eden müşterilerden Çağatay Semih Kebapçı, bacağından yaralandı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Soyer ve Kebapçı, hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ayrıca silahlı saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İzmir\'de banka soygunu sırasında özel güvenlik görevlisi yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de banka soygunu sırasında özel güvenlik görevlisi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement