İzmit Belediyesi Kurban Bayramı'nda Gıda Bankası ve Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine et dağıtacak - Son Dakika
Güncel

İzmit Belediyesi Kurban Bayramı'nda Gıda Bankası ve Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine et dağıtacak

İzmit Belediyesi Kurban Bayramı\'nda Gıda Bankası ve Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine et dağıtacak

İzmit Belediyesi, Kurban Bayramı'nda Gıda Bankası ve Aşevi üzerinden bağışlanacak kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Bağış yapmak isteyen vatandaşlar bayram boyunca Gıda Bankası ve Aşevi'ne başvurabilecekler. Belediye, bağışlanan etleri ihtiyaç sahibi ailelere eşit şekilde dağıtacak. Aşevi ve Gıda Bankası, bayram boyunca 10.00 ile 19.00 saatleri arasında açık olacak.

27.06.2023 13:15

Kurban Bayramı'nda Gıda Bankası ve Aşevi üzerinden bağışlanacak kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak olan İzmit Belediyesi, bağış yapmak isteyen vatandaşları Kurban Bayramı boyunca Gıda Bankası ve Aşevi'ne bekliyor.

İzmit Belediyesi, bu yıl da Kurban Bayramı'nda hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü kuracak. İzmit Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca hayırseverlerin bağışlayacağı etleri kabul ederek bağışları ihtiyaç sahibi ailelere eşit şekilde pay edecek. Aşevi ve Gıda Bankası, bağışları kabul etmek için bayram boyunca 10.00 ile 19.00 saatleri arasında açık olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İzmit Belediyesi Kurban Bayramı'nda Gıda Bankası ve Aşevi ile ihtiyaç sahiplerine et dağıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement