İzmit'te Doğuştan Zihinsel Engelli Olan 26 Yaşındaki Merve Yılmaz, Engelli Kamu Personeli Seçme... - Son Dakika
Güncel

İzmit'te Doğuştan Zihinsel Engelli Olan 26 Yaşındaki Merve Yılmaz, Engelli Kamu Personeli Seçme...

İzmit\'te Doğuştan Zihinsel Engelli Olan 26 Yaşındaki Merve Yılmaz, Engelli Kamu Personeli Seçme...

'o ZAMAN BİLİRKİŞİLER GELİP KIZIMI İNCELESİNLER' Kızına haksızlık yapıldığını iddia eden baba Mehmet Yılmaz, kızının soruları anlayamayacağı ve işaretleyemeyeceği gerekçesiyle başvuruda bulunmasına rağmen mağdur olduklarını söyledi.

02.07.2014 11:14

'o ZAMAN BİLİRKİŞİLER GELİP KIZIMI İNCELESİNLER'

Kızına haksızlık yapıldığını iddia eden baba Mehmet Yılmaz, kızının soruları anlayamayacağı ve işaretleyemeyeceği gerekçesiyle başvuruda bulunmasına rağmen mağdur olduklarını söyledi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'na bir çok kez sınav iptalinin yanlış bir uygulama olduğunu yazılı dilekçe ve e-mail yoluyla göndermesine rağmen sonuç alamadığını söyleyen Mehmet Yılmaz, Kızımın sınavının iptal edilmesini haksız olarak buluyorum. Kızım zaten doğru düzgün okuyamıyor ve işaretleyemediği için sınavda kendisine yardımcı olmaları için okuyucu ve işaretleyeci talebinde bulundum. Bu görevliler olmasına rağmen kızımın sınavda okuduğu ve işaretleme yaptığı gerekçesiyle sınavını iptal ettiler. O zaman bilir kişiler gelsinler kızımı incelesinler. diye konuştu.

'ŞİKAYETTE BULUNACAĞIM'

Bir çok yere şikayet dilekçesi gönderdiğini söyleyen baba Mehmet Yılmaz, Önce İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, sonra Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER), Milli Eğitim Bakanlığı ve ÖSYM'ye yazılı şikayet dilekçeleri gönderdim. Buralardan bir sonuç alamadığım takdirde Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunacağım. diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit'te Doğuştan Zihinsel Engelli Olan 26 Yaşındaki Merve Yılmaz, Engelli Kamu Personeli Seçme... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement