Kağıthane'de kız kardeşlere dehşeti yaşatan sanığa 2 yıla kadar hapis talebi - Son Dakika
Güncel

Kağıthane'de kız kardeşlere dehşeti yaşatan sanığa 2 yıla kadar hapis talebi

Kağıthane'de kaldırımda yürüyen kız kardeşleri otomobilinden inerek darp ettiği iddia edilen sanığın yargılandığı davada savcılık, sanığın toplamda 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Duruşmada tanık olarak ifade veren bir kişi, olay yerine gittiğinde sanığın 2 sarhoş kızı itekleyerek aracına bindirmeye çalıştığını söyledi. Mahkeme, sanık avukatına mütalaaya karşı savunma yapabilmesi için süre verilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

19.06.2023 10:07

Kağıthane'de kız kardeşlere dehşeti yaşatan sanığa 2 yıla kadar hapis talebi

İSTANBUL - Kağıthane'de kaldırımda yürüyen kız kardeşleri otomobilinden inerek darp ettiği iddia edilen sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcılık, sanığın toplamda 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Kağıthane'de 16 Ekim 2022'de kaldırımda yürüyen kız kardeşler Elif Kılıç ile Yeliz Sarıgül Kılıç'ı otomobilinden inerek darp ettiği iddia edilen sanık Fırat Soylu (26)'nun yargılanmasına devam edildi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tarafların avukatları hazır bulundu.

"Arkadaşlarımdan biri 'kızları dövüyorlar' dedi"

Duruşmada tanık olarak ifade veren Fırat I., ne müşteki ne de sanıkları tanımadığını belirterek, "Olay günü arkadaşlarımla arabada geziyorduk. Arkadaşlarımdan biri 'kızları dövüyorlar' dedi, olay yerine gittik. 2 kız 1 erkek vardı, aralarında itiş kakış vardı. Sanığı kenara aldık, diğer arkadaşım da kızları kenara çekti. 2 kız da sarhoştu, sanık ikisini de itekleyerek aracına bindirmeye çalışıyordu" ifadelerini kullandı.

Mütalaa açıklandı

Esasa ilişkin mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, sanık Fırat Soylu'nun 'basit yaralama' suçundan 2 kez olmak üzere toplamda 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Duruşmada sanık avukatı, açıklanan mütalaaya karşı beyanda bulunabilmek için mahkemeden süre talep etti.

Ara kararını açıklayan mahkeme, sanık avukatına mütalaaya karşı savunma yapabilmesi için süre verilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

İddianameden

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli Fırat Soylu'nun 'basit yaralama' suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Kağıthane\'de kız kardeşlere dehşeti yaşatan sanığa 2 yıla kadar hapis talebi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kağıthane'de kız kardeşlere dehşeti yaşatan sanığa 2 yıla kadar hapis talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement