Kamyon Otomobile Çarptı: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kamyon Otomobile Çarptı: 6 Yaralı

Kamyon Otomobile Çarptı: 6 Yaralı

Şanlıurfa'da, kamyonun çarptığı otomobilde bulunan aynı aileden 6 kişi yaralandı.

31.03.2013 11:41

Şanlıurfa'da, kamyonun çarptığı otomobilde bulunan aynı aileden 6 kişi yaralandı.

Kaza, gece geç saatlerde Karaköprü Beldesi'nde meydana geldi. Kent merkezine gelen Mehmet Yörük yönetimindeki 38 SH 414 plakalı kamyon, iddiaya göre sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaparak kontrolsüz şekilde yola çıkması sonucu, Seydi Taş yönetimindeki 63 YP 156 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön bölümü hurdaya dönen otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

HAMİLE GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Kazada otomobil sürücüsü Seydi Taş, eşi Rukiye ve 4 çocuğu yaralandı. Yaralanan sürücü ve 4 çocuğu ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere gönderildi. Hurdaya dönen araçtan çıkamayan ve 5 aylık hamile olduğu belirtilen Rukiye Taş ise sağlık ve itfaiye ekiplerinin yarım saat süren çalışmasının ardından sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye gönderildi. Kurtarma çalışmasının ardından polisler, LPG'li olan otomobilde gaz sızıntısı olma ihtimali üzerine vatandaşları bölgeden uzaklaştırıldı.

Trafik ışıklarına uymamakla suçlanan ve hatanın hurdaya dönen otomobilin sürücüsünde olduğunu iddia eden kamyon sürücüsü Mehmet Yörük polis tarafından gözaltına alındı. Yaklaşık 1 saat ulaşıma kapalı kalan karayolu, kamyon ile kaza yapan otomobilin çekici ile kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyon Otomobile Çarptı: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement