KANSERDER Kadınlar Komisyonu Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Güncel

KANSERDER Kadınlar Komisyonu Çalışmalarına Hız Verdi

KANSERDER Kadınlar Komisyonu Çalışmalarına Hız Verdi

Önceki gün SAKVA'da gerçekleşen sabah kahvaltısında Yazar Yasmin Korkut Başkanlığı'nda biraraya gelen KANSERDER Kadınlar Komisyonu; değerlendirme toplantısı yaptı.

23.12.2013 10:58

KANSERDER'in çalışmalarında büyük çaba sarf eden ve geçtiğimiz ay alınan kararla Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği Kadınlar Komisyonu başına getirilen Yazar Yasmin Korkut, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Önceki gün, aralarında KANSERDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Akar'ın da bulunduğu komisyondaki üyeler ile birlikte SAKVA'da kahvaltılı toplantıda biraraya gelen Başkan Yasmin Korkut, 2014 yılında yapacakları projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Dopdolu bir program

26 Aralık 2013 tarihinde Yalova Üniversitesi'nin davetlisi olarak, Nihal Akar'ın vereceği seminere katılacaklarını ifade eden Yazar Korkut, Ocak ayında Teksen Koleji Müzik Öğretmenleri'nin KANSERDER'e katkı sağlamak amacıyla düzenleyeceği konseri de komisyon üyeleriyle paylaştı. KANSERDER'in yeni hizmet binasının tadilatı ile ilgili gönülle destek veren kurum ve kuruluşlarının da ele alındığı toplantıda, binanın bahçe kısmı Sakarya Doğa Koleji'nin üstlendiğini bir çok hayırseverinde destek verdiği ifade eden Yasmin Korkut, binanın 2014 yılı 15 tatilde faaliyete geçirmeyi planladıkları söyledi.

İkinci kitapta tamamlandı

Tüm gelirlerini KANSERDER'e bağışlayacağı ikinci kitabını bitirdiğinin müjdesini veren KANSERDER Kadınlar Komisyonu Başkanı Yazar Yasmin Korkut, kitabın basımı sonrası, söz verdiği gibi 14 Şubat Sevgililer Günü'ne yetişeceğini bildirdi. Yazar Yasmin Korkut ayrıca 3-12 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Ankara Kitap Fuarı'na Kurgu Kültür Merkezi yayınları olarak katılacaklarını belirterek, burda kendisini belirtilen bir gün de de ilk kitabı olan "Aşk Tatmayan'a başka'yı burada imzalayacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KANSERDER Kadınlar Komisyonu Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement