Karaköy açıklarında vapurdan düşen yolcu seyyar satıcının müdahalesiyle kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Karaköy açıklarında vapurdan düşen yolcu seyyar satıcının müdahalesiyle kurtarıldı

Karaköy açıklarında vapurdan düşen yolcu seyyar satıcının müdahalesiyle kurtarıldı

Beyoğlu Karaköy açıklarında vapurdan düşen bir yolcu, kendisini fark eden seyyar satıcının müdahalesiyle kurtarıldı. Yolcunun kurtarılma anları cep telefonu görüntülerine yansıdı. Olay sırasında sahilde midye satan bir seyyar satıcı, soğuk suya rağmen tereddüt etmeden yolcuyu kurtarmak için denize atladı. Yüzme bilmediği anlaşılan yolcu, seyyar satıcının ve kıyıdakilerin müdahalesi ile kurtarıldı.

22.01.2024 07:25

BEYOĞLU, Karaköy açıklarında vapurdan dengesini kaybederek düştüğü iddia edilen yolcu, kendisini fark eden seyyar satıcının müdahalesi ile kurtarıldı. Yolcunun kurtarılma anları cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Beyoğlu Karaköy açıklarında meydana geldi. Vapurda yolculuk eden kişi, iddiaya göre dengesini kaybederek denize düştü. Yolcunun denize düştüğünü gören kıyıdaki vatandaşlar ise bu kişiyi kurtarmak için harekete geçti. Olay sırasında sahilde midye satan bir seyyar satıcı, soğuk suya rağmen tereddüt etmeden yolcuyu kurtarmak için denize atladı. Yüzme bilmediği anlaşılan yolcu, seyyar satıcının ve kıyıdakilerin müdahalesi ile kurtarıldı. O anlar cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaköy açıklarında vapurdan düşen yolcu seyyar satıcının müdahalesiyle kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement