Kardemir Karabükspor Üç Puana Kilitlendi - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor Üç Puana Kilitlendi

Kardemir Karabükspor Üç Puana Kilitlendi

Kardemir Karabükspor menajeri Seyit İçgül, futbolcuların moral ve motivasyonlarının tam olduğunu belirterek, "Altın değerinde üç puan bizi bekliyor.

02.12.2011 17:41

Kardemir Karabükspor menajeri Seyit İçgül, futbolcuların moral ve motivasyonlarının tam olduğunu belirterek, "Altın değerinde üç puan bizi bekliyor. Oyuncular üzerlerinden maç kazanamama stresini attılar. Bu güvenimizi sahaya yansıttığımız da çok daha farklı olacağız" dedi.

Kardemir Karabükspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı MP Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı son antrenmanla tamamlayarak öğle saatlerinde maç için Antalya'ya hareket etti. Bursaspor galibiyetiyle takımda morallerin düzeldiğini belirten İçgül, "Ligde kolay maç yok. En kolay görünen maçlar da inanılmaz zorlanabiliyorsunuz yada çok zor gibi görünen maçlarda da inanılmaz derecede rahat kazanabiliyorsunuz. Bu ligde kim isterse, kim gününde olursa, kim iyi motive olursa o kazanıyor. Sahamızda bizim için çok kritik olan bir maçta Bursaspor'u yenerek çok ihtiyacımız olan üç puanı aldık. Şimdi önümüzde bizim için çok önemli olan Antalyaspor ve Gaziantepspor maçı var. Bu karşılaşmaları kazandığımızda sıralamada bu takımların üzerinde yer alacağız. Bu yüzden altın değerinde üç puan bizi bekliyor. Futbolcularımızın kendine güvenleri tam. Moral ve motivasyonları yerinde. Üzerlerinden maç kazanamama stresini attılar. Bu güvenimizi sahaya yansıttığımızda çok daha farklı olacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor Üç Puana Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement