Kayseri Doktor Çift Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Kayseri Doktor Çift Konser Verdi

Kayseri Doktor Çift Konser Verdi

Doktor çift konser verdi KAYSERİ'de müzikle uğraşan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu, bu sene 'Ben Anadolu'yum' adlı konser verdi.

18.02.2016 10:32

Doktor çift konser verdi

KAYSERİ'de müzikle uğraşan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu, bu sene 'Ben Anadolu'yum' adlı konser verdi.Çift, bu sene birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğu için konser verdiklerini söyledi.

Özel bir hastanede çalışan Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Uzm. Dr. Sema Karaoğlu, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde 'Ben Anadolu'yum' adlı bir konser verdi. İlginin yoğun olduğu konserde doktor çift, bir çok yöreye ait türkü seslendirdi. Programa şiir söyleyerek başlayan Prof. Dr. Sinan Karaoğlu, 'Bu sene günümüz koşullarından dolayı birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu için konser düzenledik. Aynı zamanda bir önceki konserimizde yer vermediğimiz şehirlerimizin türkülerini seslendirmek istiyoruz. Anadolu,'nun her yöresine ait türkü seslendireceğimiz bir konser olacak. İyi olacağını düşüyoruz' dedi.

Ülkemizin kültür zenginliklerini ortaya çıkarmaya çalıştıklarına belirten Dr.Sema Karaoğlu ise sözlerine söyle devam etti, 'Geçen yıl memleketim isimli bir konser vermiştik.Bu sene de birlik ve beraberlik mesajı verdiğimiz bir konser olacak.. 'Ben Anadolu'yum' adlı konserimizde Anadolu'nun her yerine dokunduk??.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Doktor Çift Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement