Kazaya Sebep Olan Otobüs Firması Yolcu Taşımacılığından Çekiliyor - Son Dakika
Güncel

Kazaya Sebep Olan Otobüs Firması Yolcu Taşımacılığından Çekiliyor

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde geçen pazar günü meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybetmiş, 22 kişi ise yaralanmıştı. Kazaya sebep olan otobüs firması, büyük üzüntü yaşadıkları için yolcu taşımacılığı sektöründen çekilme kararı aldı. Turgut Reis Otobüs Şirketi'nin sahibi Turgut Reis, faaliyetlerini kapatma kararını duyurdu ve kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

04.08.2023 16:59

TACETTİN DURMUŞ

Kars'ın Sarıkamış ilçesinin Karakurt mevkiinde geçen pazar günü 8 kişinin öldüğü 22 kişinin de yaralandığı kazaya sebep olan otobüs firması, yolcu taşımacılığı sektöründen çekilme kararı aldı. Firmanın sahibi Turgut Reis, "Turgutreis Otobüs İşletmesi'nin faaliyetlerini yönetim kurulu kararıyla 20 Ağustos itibarıyla kapatma kararı aldık. Bu kararı almamızdaki tek neden üzüntümüzün büyüklüğüdür" açıklamasını yaptı.

Merkezi Kars'ta bulunan otobüs firmalarından Turgut Reis Grup'a ait Turgut Reis Otobüs Şirketi, yolcu taşımacılığı sektöründen çekilme kararı aldığını kamuoyuna duyurdu. Otobüs firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Reis, yaptığı açıklamada; geçen pazar günü yaşanan elim trafik kazasında vefat eden ve yaralanan hemşerilerinin acısını şahsı ve ailesi olarak büyük bir acı ve üzüntü ile yaşadıklarını belirtti.

27 yıldır ulaştırma sektöründe faaliyet gösterdiklerini de hatırlatan Turgut Reis şunları kaydetti:

"Bu elim kazadan dolayı 27 yıldır Kars halkına hizmet veren Turgutreis Otobüs İşletmesi'nin faaliyetlerini yönetim kurulu kararıyla 20 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla kapatma kararı aldık. Acımız ve üzüntümüz çok büyük. Bu kararı almamızdaki tek neden üzüntümüzün büyüklüğüdür. Kamuoyuna saygı ile duyuruyor, vefat eden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."

Kazaya Sebep Olan Otobüs Firması Yolcu Taşımacılığından Çekiliyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kazaya Sebep Olan Otobüs Firması Yolcu Taşımacılığından Çekiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement