KENDİSİNİ HIRSIZLIKLA SUÇLAYAN KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ, BARAKADA SAKLANIRKEN YAKALANDI - Son Dakika
Güncel

KENDİSİNİ HIRSIZLIKLA SUÇLAYAN KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ, BARAKADA SAKLANIRKEN YAKALANDI

ADANA'da Doğan Gülsün (42), uyandığında cep telefonunu bulamayınca birlikte içki içtiği Ömer Kılınç'ı (26) hırsızlıkla suçladı.

21.02.2023 16:15  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da Doğan Gülsün (42), uyandığında cep telefonunu bulamayınca birlikte içki içtiği Ömer Kılınç'ı (26) hırsızlıkla suçladı. Kılınç, bir hafta sonra konuyu konuşmak için buluştuğu Gülsün'ü, çıkan tartışmada tabancayla öldürdü. Bir barakada saklanırken yakalanan Kılınç, tutuklandı.

Yüreğir ilçesi Dadaloğlu Mahallesi'nde oturan Doğan Gülsün, 5 Şubat gecesi mahalleden tanıdığı Ömer Kılınç ile evinde içki içip sohbet ettikten sonra uyudu. Sabah uyanan Gülsün, cep telefonunun olmadığını fark edince Kılınç'ı hırsızlıkla suçladı. Bunun üzerine taraflar tartıştı. Gülsün ile Kılınç, konuşmak için 12 Şubat günü saat 18.30 sıralarında yeniden buluştu. Çıkan tartışmada Ömer Kılınç, belinde çıkardığı tabancayla Doğan Gülsün'ü göğsünden vurup, kaçtı.

Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarıyla, adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Gülsün, ambulansla yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Göğsüne 3 kurşun isabet eden Doğan Gülsün, kurtarılamadı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin boş bir arsadaki barakada saklandığını belirledi. Söz konusu adrese operasyon düzenleyen polis, Ömer Kılınç'ı yakalayıp gözaltına aldı. Emniyete götürülen Kılınç, ifadesinde, Beni telefonunu çalmakla suçladı. Ben böyle bir şey yapmadım. Buluştuğumuzda bana tokat attı. Ben de vurup, kaçtım dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ömer Kılınç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KENDİSİNİ HIRSIZLIKLA SUÇLAYAN KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ, BARAKADA SAKLANIRKEN YAKALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KENDİSİNİ HIRSIZLIKLA SUÇLAYAN KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ, BARAKADA SAKLANIRKEN YAKALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement