Kıvılcım Ural Yeni Albümünü Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Kıvılcım Ural Yeni Albümünü Tamamladı

Kıvılcım Ural Yeni Albümünü Tamamladı

Alternatif sahnenin güçlü kadınlarından Kıvılcım Ural, uzun soluklu kariyerinin yeni albümünü tamamladı. Eylül 2023'te yayınlanacak olan albüm öncesi, Kıvılcım Ural en yeni teklisi 'Ama Ben Mafyayım'ı tüm dijital platformlardan yayımladı. Şarkıda rock tarzı elementler modern indie ve alternatif öğelerle birleştirilerek yeni bir sound ortaya çıkarıldı. Şarkının söz ve müziği Kıvılcım Ural'a ait olup düzenlemesi Onur Gülanber ve Berk Kula tarafından yapıldı. Kıvılcım Ural'ın sahnede ise Onur Gülanber, Baturalp Yılmaz, Çağdaş Topal ve Zafer Özkan gibi müzisyenler eşlik ediyor. 'Ama Ben Mafyayım' şarkısının video klibi ise Anıl Can tarafından çekildi ve Kıvılcım Ural'ın rol yeteneğini öne çıkarıyor. Kıvılcım Ural'ın yeni albümü 2023 Eylül'de yayınlanacak olup 'Ama Ben Mafyayım' şarkısı albümün ikinci single'ıdır.

04.08.2023 16:07

Eğlenceli, düşsel renkli bir dünya Alternatif sahnenin güçlü kadınlarından Kıvılcım Ural, uzun soluklu kariyerinin yeni albümünü tamamladı.

Eylül 2023'te yayınlanacak yeni albüm öncesi Kıvılcım Ural, en taze teklisi "Ama Ben Mafyayım"ı tüm dijital platformlardan KuruKafa Müzik etiketi ile yayımladı.

Kıvılcım Ural, "Ama ben mafyayım" ile rock tarzında kullanılan elementleri, modern indie ve alternatif öğelerle yeniden yorumlayarak yepyeni bir sound ile dinleyicilerine sunuyor.

Söz ve müziği yine Kıvılcım Ural'a ait "Ama Ben Mafyayım"ın düzenlemesi Onur Gülanber, miks'i Onur Gülanber ve Berk Kula imzasını taşıyor.

Sahnede, gitarda Onur Gülanber, gitar ve bas gitarda Baturalp Yılmaz, davulda Çağdaş Topal ve gruba klarnet soloda Zafer Özkan eşlik ediyor.

Söz yazarı ve yorumcu Kıvılcım Ural kendisine ait ilk stüdyo albümü "Rüya Raporları" 2013 yılında yayınlandıktan sonra devam eden yıllarda; "Aşk Laftan Anlamaz", "Yıllar Sonra", "Aşktan Ölen Var mı?", "Ben Vazgeçmezsem" ve "Ama Ben Mafyayım" şarkılarını yayınladı.

"Ama Ben Mafyayım" aşkına aşık bir kadının hikayesinin esprili şarkı sözleriyle anlatımıdır. Renkli ve eğlenceli sinemasal kurguda Anıl Can'ın çektiği video klip, Kıvılcım Ural'ın rol yeteneğini öne çıkarıyor.

Kıvılcım Ural, 1989 İstanbul doğumlu söz yazarı ve yorumcudur. Söz ve mu¨ziği kendisine ait olan ilk stu¨dyo albu¨mu¨ "Ru¨ya Raporları" 2013 yılında yayınlanmıştır.

Devam eden yıllarda yayınlanan single eserleri; 2016'da "Aşk Laftan Anlamaz", 2019'da "Yıllar Sonra", 2021 yılında "Aşktan Ölen Var mı?" ve 2022 yılında "Ben Vazgeçmezsem"dir. 6 Temmuz 2023'te yayınlanacak "Ama Ben Mafyayım", Kıvılcım Ural'ın 2023 Eylu¨l'de yayınlanacak albu¨mu¨nu¨n ikinci single'ıdır.

Ama Ben Mafyayım Şarkı Sözleri:

Ne sandın ne sandın kendini

Dağıttım sokaklara çıplak resmini

Neyse, şimdi içerim bir kahve ortalık yandı nasıl olsa

Makyajımla ağlarım da gözyaşım ağır olur

Alındım, pantolon gibi de daraldım

Anlatmam bana kalsın Senin resmin karalansın

Oh ne rahatladım san

Ateşler içinde bir sen yan

Yok mu tanıdık mafyan Seni benden kurtaran

Ama ben mafyayım Ne sandın ne sandın kendini

Dağıttım sokaklara çıplak resmini

Neyse şimdi içerim bir kahve

Ortalık yandı nasıl olsa

Makyajımla ağlarım da gözyaşım ağır olur

Alındım pantolon gibi daraldım

Anlatmam bana kalsın

Senin resmin karalansın

Ama ben mafyayım

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Güncel Kıvılcım Ural Yeni Albümünü Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement