Kızları İntihar Eden Acılı Aileden İhmal İddiası - Son Dakika
Güncel

Kızları İntihar Eden Acılı Aileden İhmal İddiası

Kızları İntihar Eden Acılı Aileden İhmal İddiası

Sakarya Nehrine atlayarak kaybolan kızın babası Süleyman Korkmaz, kızının intiharında ihmal olduğunu iddia ederek, "Olay yerinde önlem alınmadı."

06.03.2012 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Nehrine atlayarak kaybolan kızın babası Süleyman Korkmaz, kızının intiharında ihmal olduğunu iddia ederek, "Olay yerinde önlem alınmadı. Polisler adeta seyretti. Kızım göz göre göre ölüme gitti" dedi.

Olay, geçen cuma günü meydana geldi. Erenler ilçesinde bulunan köprüden Sakarya Nehrine atlayarak suda kaybolan Nermin Korkmaz'ın babası Süleyman Korkmaz, talihsiz olaydan sonra ilk kez konuştu. Acılarının büyük olduğunu ve psikolojilerinin bozulduğunu söyleyen Korkmaz, kızının intiharının ardından basında yer alan ve kulaktan dolma bilgilerle yapıldığını söylediği haberlerin acılarını artırdığını anlattı.

17 gün önce işten ayrıldığının yazıldığını belirten Korkmaz, şöyle konuştu: "Bunun aslı yoktur. Nermin ölümünden bir gün önce çalıştığı işyerinin doktorunda muayene oldu. Muayene olduğu reçetesini saklıyorum. 'Ben kimseye kahpelik yapmadım' diyerek köprüden atladığı da gerçeği yansıtmıyor. Kızım 9 yıl önce eşinden ayrıldığı günden beri bizim yanımızda namusuyla yaşıyor. Konunun üzerine daha fazla gidilmesin. Yazılanlar bizi son derece üzüyor. Bizi hiç kimse olayla ilgili aramadı ama herkes kulaktan dolma

bilgilerle bir şeyler yazdı."

Kızının herkes tarafından sevilen bir kişi olduğunu vurgulayan baba Süleyman Korkmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Kimseye bir yanlışı olmazdı. Hayat dolu, neşeli, güler yüzlü bir insandı. Bizim ile ilgili hiçbir sıkıntısı yoktu. Neden intihar ettiğine bir anlam veremiyoruz. İşyerinde bir sıkıntısı olabilir. Çünkü bunun dışında hiçbir ihtimal yok"

Kızının ölümünün ardından torunu S. Kormaz'ın annesinin ölümünü büyük bir metanetle karşıladığını gözyaşları içerisinde anlatan baba Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Torunumun o halini gördükçe içim parçalanıyor. Kızım o kadar düzgün bir insandı ki, böyle bir evlat yetiştirdi. Torunuma baş sağlığı dileyenlere, hepimizin başı sağolsun diyor. O kızımın bize emaneti."

Kızının intiharında olay yerinde bulunan ekiplerin ihmali olduğunu da iddia eden baba Korkmaz, şunları söyledi; "Olay yerinde polis memurlarına biraz yaklaşmam ve konuşmam için yalvardım. Beni yaklaştırmadılar. Kızım intihar edecek biri değildi. Olay anında bir boşlukta bulundu diye tahmin ediyoruz. Sivil savunma ekipleri köprüde yoktu. İtfaiye çok geç geldi. Polis yolu bile kapatmadı. Kimse olayın ciddiyetinin farkına varamadı. Kızım göz göre göre ölüme gitti. Kızımın cesedinin bulunmasının ardından

orada görevli olan herkes hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Benim canım yandı, başka canlar yanmasın istiyorum. Kızım orada köprüden atlayacağını söylerken, polisler sigara içiyordu. Kimse olayın ciddiyetinin farkında değildi. Şu an acımız çok büyük. Sakarya Nehri'nin kızımı geri vermesini bekliyorum. Daha sonra yapılması gerekenleri yapacağım."

Kızının intihar etmeden bir saat önce cep telefonuna "Babam hakkını helal et. Yavrum sana emanet" diye mesaj çektiğini söyleyen Süleyman Korkmaz, şöyle konuştu: "O an çalıştığım için mesajı göremedim. Daha sonra kızımın köprüye çıktığı haberi geldiğinde mesajı fark ettim. Dediğim gibi kimse ile bir sorunu yoktu. Neden böyle bir şey yaptı anlam veremiyorum"

Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve savcılara konunun takipçisi oldukları için teşekkür eden Korkmaz, arama çalışmalarına katıldığını ve Sakarya Nehri'nin kızını bir an önce geri vermesini beklediğini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızları İntihar Eden Acılı Aileden İhmal İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement