KO-MEK Özdilek'te Sergi Açtı - Son Dakika
Güncel

KO-MEK Özdilek'te Sergi Açtı

KO-MEK Özdilek\'te Sergi Açtı

KO-MEK, Özdilek Alışveriş Merkezi'nde birçok branşın uygulamalı olarak gösterildiği tanıtım sergisi açtı.

28.12.2013 09:37  Güncelleme: 09:34

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), Uzunçiftlik'te bulunan Özdilek Alışveriş Merkezi'nde kursların tanıtımını amaçlayan sergi açtı. Köseköy KO-MEK Kurs Merkezi'nin düzenlediği güzellik ve saç bakım hizmetleri, mefruşat, giyim, şiş örücülüğü, iğne oyası ve giyim branşlarının tanıtıldığı sergide branşlar uygulamalı olarak gösterildi. Sergiyi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ve KO-MEK yöneticileri de ziyaret etti.

ÜCRETSİZ FÖN HİZMETİ

KO-MEK, Özdilek Alışveriş Merkezi'nde düzenlediği sergide usta öğreticileri nezaretinde kursiyerler ziyaretçilerine ücretsiz olarak saç bakımı ve fön hizmeti sundu. Kursiyerler hem KO-MEK'in tanıtımını yaptı hem de kursta neler öğrendiklerini ziyaretçilere göstermiş oldu.

KURSİYERLERDEN GÖRSEL ŞÖLEN

Sergide kursiyerler uygulamalı olarak tanıttıkları branşlarla adeta görsel şölen sundu. Mefruşat, giyim, şiş örücülüğü, iğne oyası kursiyerlerinin yaptıkları uygulama çalışmaları vatandaştan büyük ilgi gördü. Sergileri ziyaret eden vatandaşlar KO-MEK kursları hakkında bilgi aldı.

KO-MEK SERGİLERİNE DEVAM EDECEK

KO-MEK, kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserlerden Kocaeli'nde birçok sergi açılışı yapıyor. Bu yıl onuncu eğitim yılını kutlayacak olan KO-MEK, yıl içinde düzenleyeceği tanıtım sergileriyle Kocaeli halkının ücretsiz verilen kurslar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KO-MEK Özdilek'te Sergi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement