Kocaeli'nde Zincirleme Tarafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'nde Zincirleme Tarafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kocaeli\'nde Zincirleme Tarafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

TEM otoyolu Derince Yenikent'te 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.

05.10.2012 10:39

TEM otoyolu Derince Yenikent'te 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre İstanbul istikametine seyir halinde olan İsmail A. yönetimindeki 34 GE 8857 plakalı panelvan tipi araç, trafiğin yavaşlamasıyla durdu. Önde seyreden aracın durduğunu fark edemeyen Zafer Ç. yönetimindeki 34 HK1608 plakalı otomobil panelvana, Ömer Turgut yönetimindeki 53 DT 333 plakalı pikap otomobile, en arkada giden Avusturya plakalı Sami Karabulut yönetimindeki WU 185 BY plakalı araç ise önündeki pikaba vurdu.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulansla polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Avusturyalı WU 185 BY plakalı araçta bulunan Saliha Karabulut'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ayrıca Saliha Karabulut'un eşi Salih Karabulut ile 53 DT 333 plakalı aracın sürücüsü Ömer Turgut yaralandı.

Kazada yaralanan Ömer Turgut ile Salih Karabulut, ambulanslarla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza nedeniyle TEM otoyolunda Yenikent'ten Çenesuyu'na kadar araç kuyruğu oluştu. Kazaya karışan araçların çekilmesiyle yol trafiğe açıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'nde Zincirleme Tarafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement