Koçak: Tuşba'ya Aday Adayıyım - Son Dakika
Güncel

Koçak: Tuşba'ya Aday Adayıyım

Koçak: Tuşba\'ya Aday Adayıyım

Van'ın Tuşba İlçesi'ne aday adayı olduklarını ifade eden Abdullah Koçak, Tuşba İlçesi için iyi hizmetler yapacaklarını söyledi.

01.11.2013 09:35  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koçak, Tuşba İlçesine yapacakları hizmetlerden gazetemize bahsetmezken, "Adaylığım kesinleşirse ne tür hizmetler yapacağım konusunda siz değerli basın mensuplarıyla bir araya gelerek hizmetlerimizi, projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz" dedi.

ABDULLAH KOÇAK KİMDİR ?

Tuşba İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Koçak kendisini gazetemize şu şekilde tanıttı; "Van Merkez Çakırbey köyünde 1953 tarihinde dünyaya geldim. Ortaöğretim mezunuyum. Evli 5 çocuk babasıyım. Köy Hizmetleri 9. Bölge Müdürlüğü kamu görevlisi olarak çalıştım, yol iş sendikası işyeri baş temsilciliği yaptım. 1992 yılında emekli oldum. 1992 ve 2013 yılları arası çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevler yaptım. Şu an inşaat sektöründe çalışmalarıma devam etmekteyim. Van Merkez Tuşba İlçesinde yeni kurulmuş olan ilçe belediyesi için Ak Parti Belediye Başkanlığına aday adayıyım. Gereken işlemleri İlçe Başkanlığına bildirdim.

Geçmişte çalışmış olduğum kurum ve kuruluşlarda edindiğim tecrübelerime inanarak ve yöremizin halkına başarılı hizmetler vereceğime inanıyor ve kendime güveniyorum. Dürüst ve şeffaflı bir şekilde çalışmalar yapacağımı taahhüt ediyor ve kendime güveniyorum. Kazanırsam benim idaremde çalışacak olan ekibimle beraber ilçe halkına layık olduğu hizmetleri vermeye kendimi hizmete amade etmekle beraber öncelikli hizmetleri çalışma ekibimle beraber ilçenin sorunlarını zaman içinde yürüteceğimizi halkımıza duyuruyorum. Tüm Tuşba belediye aday adaylarına başarılar diler, hayırlara vesile olmasını Allah'tan dilerim" dedi.

Van Bölge Gazetesi- Emre An

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Koçak: Tuşba'ya Aday Adayıyım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement