Konyaspor Theofanis Gekas İle Bir Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Konyaspor Theofanis Gekas İle Bir Yıllık Sözleşme İmzaladı

Konyaspor Theofanis Gekas İle Bir Yıllık Sözleşme İmzaladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de daha önce Samsunspor ve Akhisar Belediyespor formalarını giyen tecrübeli golcü oyuncu Theofanis Gekas ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

10.09.2013 10:09

Zafer'de bulunan kulüp binamızda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Güven Öten, "Spor Toto Süper Lig'de birçok takımın transfer listesinde bulunan tecrübeli golcü oyuncu Theofanis Gekas ile sözleşme imzalıyoruz. Torku Konyaspor'umuza büyük katkı sağlayacağına inandığımız ve kalitesini ispat etmiş Gekas'ı takımımıza kazandırdığımız için çok mutluyuz. Gekas ile yaptığımız görüşmelerde kendisi takımımızda forma giymek istediğini belirtti. Transfer gecikmesindeki neden sözleşmesinin fesh edilmesiyle ilgiliydi. O konuda çözüldü. Gekas, atacağı gollerle takımımızın başarısında diğer takım arkadaşlarıyla birlikte pay sahibi olacaktır. Kendisine Konyaspor'umuza hgeldin diyor ve bu imzanın her iki taraf açısından da hayırlı olmasını diliyorum " şeklinde görüş belirtti.

'Buraya gelmemdeki en büyük etken yöneticilerin bana karşı olan yaklaşımları ve beni takımda görmek istemelerini çok güzel bir şekilde göstermeleri' sözleriyle açıklamasına başlayan yeni transferimiz Theofanis Gekas, "Buraya başarılı olmaya geldiğimi söyleyebilirim. Gol hedefi konusunda şimdiden bir şey söylemem doğru olmaz. Tabiki düşüncem atacağım gollerle ve göstereceğim performansla takımıma katkı sağlamak. Bunda da başarılı olacağıma inanıyorum. Bana güvenen herkese teşekkür ediyorum. Elazığspor ile oynanacak maça kadar hazır hale geleceğime inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeni transferimiz Theofanis Gekas, kendisini 1 yıllığına Torku Konyaspor'umuza bağlayan resmi sözleşmeyi imzalarken, takımımızın formasıyla objektiflere poz verdi.

Yeni transfer Theofanis Gekas, Torku Konyaspor'da yeni sezonda 22 numaralı formayı giyecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konyaspor Theofanis Gekas İle Bir Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement