Körfez'de Stk'lar İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Körfez'de Stk'lar İftarda Buluştu

Körfez\'de Stk\'lar İftarda Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini iftarda ağırladı.

07.06.2017 14:01

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini iftarda ağırladı.

STK temsilcileri ile iftar programında bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Körfezimiz önemli bir noktaya gelecekse, bunu Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan ayrı düşünemeyiz" dedi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları Selahattin Kabadayıoğlu ve İsa Taş, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar, muhtarlar, dernek başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Program öncesinde salondaki masaları tek tek dolaşarak 'hoş geldin' diyen Başkan İsmail Baran, açılış konuşmasında da STK'lara verdikleri öneme değindi. Başkan Baran, "Davetimize icabet ederek buraya gelmenizden dolayı teşekkür ediyorum. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'te tuttuğunuz oruçlar kabul olsun. Bizler sağlıklı bir demokrasi için çok önemli olan Sivil Toplumu önemsiyoruz. Biz şuna inanıyoruz; Körfezimiz önemli bir noktaya gelecekse bunu Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan ayrı düşünemeyiz" ifadelerini kullandı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın ardından Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can kürsüye geldi. "Bu mübarek ayda, günde, bu ayın rahmet ve bereketini paylaşmak için bir araya geldik" diyen Kaymakam Can, "Bu güzel davete vesile olan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımızın da ifade ettiği gibi bugünlerin bereketinden istifade etmek için bir araya gelmemiz, beraberliğimizi pekiştirmemiz en büyük vazifedir" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Körfez'de Stk'lar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement