Körfez Yerel Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Körfez Yerel Sergisi Açıldı

Körfez Yerel Sergisi Açıldı

KO-MEK yerel sergilerinin ikinci durağı Körfez oldu.

14.05.2012 22:58  Güncelleme: 22:56

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK yılsonu yerel sergi açılışlarını gerçekleştirmeye başladı. Gündoğdu yerel sergisinden sonra Körfez KO-MEK kurs merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca hazırlamış oldukları el emeği göz nuru eserler de sergilendi. Yerel sergilerin ikincisi olan Körfez Yerel Sergi Açılışına Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, KO-MEK yöneticileri, usta öğreticiler kursiyerler ve bölge halkı katıldı.

Yetenekler Ko-Mek'le Ortaya Çıkıyor

Açılışta konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, ''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu hizmetlerin en önemlisi olan KO-MEK kursları, halkımızın meslek sahibi olmasının yanı sıra yeteneklerini de ortaya çıkarmalarında yardımcı oluyor. KO-MEK kursları bizler ve halkımız için önemli kurslardır. Bizlere bu imkanı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na çok teşekkür ederim'' dedi.

Kursiyerlere Teşekkür

Açılışta konuşma yapan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, KO-MEK kurslarında eğitim görerek güzel eserlerin sergilenmesinde emeği olan tüm kursiyerlere teşekkür etti. Ayrıca sergide bulunan annelerin Anneler Gününü kutladı.

Ko-Mek'in Bir Ferdi Olmaktan Kıvanç Duyuyorum

Açılışta tüm kursiyerler adına bir konuşma yapan Eldebiran Semercioğlu altı yıldır KO-MEK'te eğitim aldığını ifade ederek, "Halkımızın, bilgi, becerisini arttırarak, ev ekonomilerine katkı sağlamaya yönelik faaliyetler yürüten, aynı zamanda mesleki ve teknik beceri kursları ile genel eğitim ihtiyacına cevap veren halk üniversitesi KO-MEK'in bir ferdi olmaktan kıvanç duyuyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na çok teşekkür ederim''dedi.

Kursiyerlerden Pehlivan'a Çiçek

Konuşmaların ardından Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, kursiyer ile birlikte kurdela keserek sergi açılışını gerçekleştirdi. Sergideki ürünleri gezen Yunus Pehlivan'a KO-MEK kursiyeri çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Körfez Yerel Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement