Kosova'da Kabinedeki Yeni İsimler Açıklandı - Son Dakika
Güncel

Kosova'da Kabinedeki Yeni İsimler Açıklandı

Kosova\'da Kabinedeki Yeni İsimler Açıklandı

Kosova'da kabinedeki yeni isimler açıklandıTuran Kasap, Priştine, 3 Haziran (DHA) - Kosova Başbakanı İsa Mustafa ile Kosova Demokrat Partisi Genel Başkanı ve Meclis Başkanı Kadri Veseli hükümet binasında düzenlediği ortak basın toplantısında yeni atamalarla ilgili kararı duyurdu.

03.06.2016 10:14

Kosova'da kabinedeki yeni isimler açıklandı

Turan Kasap, Priştine, 3 Haziran (DHA) - Kosova Başbakanı İsa Mustafa ile Kosova Demokrat Partisi Genel Başkanı ve Meclis Başkanı Kadri Veseli hükümet binasında düzenlediği ortak basın toplantısında yeni atamalarla ilgili kararı duyurdu.

Kosova Başbakanı Mustafa, Hajredin Kuçi'nin başbakan yardımcısı, Enver Hocay'ın ise dışişleri bakanı olarak atandığını açıkladı.

Taçi'nin Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin ardından Kosova hükümetinde başbakan yardımcılığı ve dışişleri bakanlığı makamları boş kalmıştı.

Meclis Başkanı Kadri Veseli, yönetimde yeni bir sürecin başladığını söyledi. Veseli, Başbakan Mustafa ile Kosova'da ekonomik durumun iyileştirilmesine yönelik çalışmaların yapılması için anlaştıklarını kaydetti. sağlık sigortası yasasının 2017 yılında yürürlüğe girmesi için anlaştık diyen Veseli, zorlukların var olduğunu ancak sağlık sisteminde iyileştirmeler için çalışmaların süreceğini ifade etti. Trepçe Yasası'nın da kısa bir süre içerisinde Meclis'ten geçeceğini belirten Veseli, Yasa ülke ve çalışanların çıkarlarını koruyacak şekilde düzenlendi dedi.

Başbakan İsa Mustafa ise, Değişiklikler koalisyon hükümetinin kalkınma hedeflerinin verimliliğine katkıda bulunacak. Veseli ile yaptığımız görüşmelerde önceliklerimizi belirledik ve yapılan değişikliklerin ülkenin kalkınmasına yardımcı olacağına inanıyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova'da Kabinedeki Yeni İsimler Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement