Kozan'da yapılan uygulamalarda 27 şahıs yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kozan'da yapılan uygulamalarda 27 şahıs yakalandı

Kozan\'da yapılan uygulamalarda 27 şahıs yakalandı

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği denetimlerde ve uygulamalarda aranan 27 şahsı yakaladı. Yapılan çalışmalarda 2 ruhsatsız tabanca ve 8 mermi ele geçirildi. Ayrıca, 2 araç sürücüsüne modifiyeden, 36 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden trafik idari para cezası uygulandı. 7 motosiklet trafikten men edildi. 14.27 gram ve muhtelif 300 gram uyuşturucu/uyarıcı madde ele geçirildi ve 1 kişi uyuşturucudan tutuklandı. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini belirtirken, vatandaşlardan uyuşturucuya karşı 112'yi arayarak ihbarda bulunmaları istendi.

20.11.2023 11:34

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede gerçekleştirdiği denetimlerde ve uygulamalarda aranan 27 şahsı yakaladı.

Kozan'da polis halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 13-20 Kasım 2023 tarihleri arasında uygulama yaptı. Yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 27 şahıs yakalanırken, 2 ruhsatsız tabanca ve 8 mermi ele geçirildi. 2 araç sürücüsüne modifiyeden, 36 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden trafik idari para cezası uygulandı. 7 motosiklet trafikten men edildi.

14.27 gram ve muhtelif 300 gram uyuşturucu/uyarıcı madde ele geçirildi. 1 kişi uyuşturucudan tutuklandı

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini açıklarken huzurlu bir Kozan için vatandaşlardan uyuşturucuya karşı 112'yi arayarak ihbarda bulunmalarını istendi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kozan'da yapılan uygulamalarda 27 şahıs yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement