Kumlucalılar Adrasan'ı Keşfetti - Son Dakika
Güncel

Kumlucalılar Adrasan'ı Keşfetti

Kumlucalılar Adrasan\'ı Keşfetti

Kumlucalılar Adrasan'ı keşfetti ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen yürüyüşte doğaseverler Adrasan'ı keşfetti.

09.01.2016 16:23

Kumlucalılar Adrasan'ı keşfetti

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen yürüyüşte doğaseverler Adrasan'ı keşfetti.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Adrasan Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen 'Kumluca Adrasan'ı Keşfediyor' doğa yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'nda başladı. Buradan otobüslerle Adrasan mahalle meydanına ulaşan yürüyüşçüleri burada Mahalle Muhtarı Nail Aksoy ve mahalle sakinleri davul zurna ile karşıladı. Yürüyüşe Kaymakam Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaaslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Koca, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Adrasan mahalle meydanından yaklaşık 7 kilometrelik yolu yürüyerek Adrasan sahiline ulaşan katılımcılara burada Adrasanlı kadınlar tarafından hazırlanan kahvaltı ikram edildi. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, keşif yürüyüşüne katılımdan ve Adrasan halkının misafirperverliğinden büyük mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi. Başkan Çetinkaya, "Keşif yürüyüşlerini başlatırken amacımız halkımız bu vesileyle bir araya gelsin, ilçemizin güzelliklerini tanısın istemiştik. Bugüne kadar çeşitli mahallelerimize keşif yürüyüşlerimizi gerçekleştirdik, ancak en yoğun katılım bugün buraya oldu" dedi.

Adrasan Mahalle Muhtarı Nail Aksoy da bu ayki keşif yürüyüşünün Adrasan'a yapılmasından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını, insanların farklı yerleri tanıması ve kaynaşması açısından bu tür organizasyonların daha fazla yapılmasını istediklerini kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kumlucalılar Adrasan'ı Keşfetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement